ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σύννεφα για Μιραλάς

Σύννεφα για Μιραλάς

Νέα κόλπα από τον ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ζητάει τα διπλά λεφτά, γεγονός που προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό.
Την ώρα που το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς έδειχνε να έχει πάρει το... δρόμο του, ξαφνικά ο μάνατζερ του 23χρονου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτέ, βρήκε "πάτημα" για να αυξήσει τις αξιώσεις του σχετικά με τις ετήσιες απολαβές του πελάτη του.
Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία ήθελε τον ταλαντούχο κυνηγό να υπογράφει στον Θρύλο με ετήσιες απολαβές 1.000.000 ευρώ συν 100.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Παράλληλα, θα έμπαινε μία ρήτρα σύμφωνα με την οποία ο παίκτης αν έφερνε το καλοκαίρι πρόταση 4.200.000 ευρώ θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή.


Ο Ολυμπιακός, όμως, ο οποίος ποντάρει πολλά στην παρουσία του Βέλγου ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ενροτέ, έτσι ώστε, να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη ρήτρα.

Ο μάνατζερ, όμως, του Μιραλάς τόνισε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως για να δεχτεί την διαγραφή ή την αύξηση του συγκεκριμένου ποσού που προβλέπεται στην αρχική συμφωνία, τότε θα πρέπει να ανέβουν και οι ετήσιες απολαβές του παίκτη στα 2.500.000 ευρώ.

Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό

Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν περίμεναν σε καμιά περίπτωση τις τρελές αξιώσεις του Κριστόφ Ενροτέ. Είναι δεδομένο πως στο άκουσμα των απαιτήσεων του “πάγωσαν”, καθώς θεωρούσαν πως το θέμα θα κλείσει δίχως να υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Παρ' όλα αυτά συνεχίζουν να αισιοδοξούν πως τελικά ο παίκτης θα υπογράψει στον Θρύλο και σύντομα αναμένεται να κάτσουν στο... ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους του Μιραλάς προκειμένου να βρουν μία λύση.

Είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν την προσφορά τους κατά 500.000 ευρώ τον χρόνο με την ελπίδα ο Ενροτέ να πει το πολυπόθητο “ναι”. Άλλωστε, το 1.500.000 ευρώ που θα τους προτείνει ο Ολυμπιακός για κάθε χρόνο παρουσίας του στην ομάδα είναι αρκετά μεγάλο ποσό και θα πρόκειται για το καλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παίκτης στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Σεντ Ετιέν, η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία και άμεσα οι Πειραιώτες θα αρχίσουν να καταβάλουν σε δόσεις το ποσό των 2.500.000 ευρώ που έχουν συμφωνήσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου