ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Την Πέμπτη τα νεότερα για Μήτρογλου και Βέλλιο

Την Πέμπτη τα νεότερα για Μήτρογλου και Βέλλιο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί την Πέμπτη (6/1) με τον πατέρα του Κώστα Μήτρογλου, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση του Ηρακλή για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου.
Ο Ολυμπιακός έχει την Τετάρτη (5/1) ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή, το οποίο πρέπει να πάρει προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Μία ημέρα αργότερα, θα υπάρξουν εξελίξεις σε δύο μέτωπα, που παραμένουν ανοιχτά.
Την Πέμπτη (6/1) ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον πατέρα του Κώστα Μήτρογλου, ώστε να δρομολογηθεί ο δανεισμός του Έλληνα επιθετικού στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της σεζόν, στο πλαίσιο των δύο μεταγραφών που είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός από τους καυνέρυθρους, με την απόκτηση των Γιάννη Μανιάτη και Μπενάρντ Κουμορτζί.


Είναι ξεκάθαρο πως ο 23άχρονος επιθετικός διατηρεί επιφυλάξεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσει στην πλευρά του διεθνούς ποδοσφαιριστή πως αυτή η κίνηση γίνεται για το καλό του παίκτη προκειμένου να γυρίσει πιο δυνατός το προσεχές καλοκαίρι στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Ολυμπιακός πιστεύει στον Μήτρογλου και αυτό το γεγονός θα επισημάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον πατέρα του Έλληνα επιθετικού.

Παράλληλα, την Πέμπτη (6/1), θα μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου. Θα γίνει συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους ιθύνοντες του Ηρακλή, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 19άχρονου επιθετικού από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. Ο Έλληνας παίκτης θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα από τη νέα σεζόν και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα παραμείνει στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου