ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Το... γήρας φταίει (VIDEO)

Το... γήρας φταίει

Ντροπιαστική ανακοίνωση του Ηρακλή κατά της διαιτησίας του Κωνσταντινέα, ζητώντας... πέναλτι στην φάση του Σολτάνι.
Φαίνεται πως ο πανδαμάτωρ χρόνος άρχισε να επηρεάζει τον Ηρακλή, αλλιώς δεν εξηγείται η πρεσβυωπία, η μυωπία και το ξεμώραμα μαζί που έχουν αρχίσει να επηρεάζουν την... κρίση των ανθρώπων της ομάδας αυτής σε ορισμένα θέματα που άπτονται των αγώνων που δίνει για το πρωτάθλημα.
 
Πέφτει ο Σολτάνι στο 73', κάνει μια "μαϊμουδιά" για την οποία θα έπρεπε να πάει μόνος του στον Κωνσταντινέα, να πάρει την κάρτα από το τσεπάκι του και να την δείξει στον εαυτό του, όμως όχι μόνο δεν συνέβη αυτό (εντάξει, θα ήταν και λίγο αφύσικο...), αλλά έβγαλαν και ανακοίνωση οι "ροπαλοφόροι" κατά του διαιτητή. Γιατί; Γιατί ήθελαν με το "έτσι θέλω" να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών γι' αυτό το "πράγμα".

Προφανώς το "ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει..." του Γκέμπελς το γνωρίζουν πολύ καλά στον "γηραιό", που καλά θα κάνουν να κοιταχτούν λίγο στον καθρέφτη και να γελάσουν με τον εαυτό τους. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, διότι μπορούν να κάνουν και κάτι διαφορετικό. Άκου εκεί πέναλτι...

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"1.Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστική προσπάθειά τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

2.Το φίλαθλο πανελλήνιο είχε την ευκαιρία να γίνει μάρτυρας του τι συνέβη απόψε στο 'Γ. Καραϊσκάκης'.

3.Ευχαριστούμε θερμώς τον κ. Κωνσταντινέα για τις ευχές, που μας έδωσε, επ' ευκαιρία του Νέου Ετους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου