ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η ελληνίδα ρέφερι που… αναστατώνει τους οπαδούς (photos)!

Η ελληνίδα ρέφερι που… αναστατώνει τους οπαδούς (photos)!







Συνήθως οι διαιτητές όταν τραβούν τα βλέμματα είναι για τις διαιτητικές τους αποφάσεις. Υπάρχει όμως και μια Ελληνίδα ρέφερι που κλέβει την παράσταση με την ομορφιά της!
Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία. Σε κάθε αγώνα από την Super league μέχρι τα τοπικά ματς που γίνονται σε χωριά της επαρχίας για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, οι ρέφερι είναι στο επίκεντρο με τους οπαδούς έτοιμους να αμφισβητήσουν κάθε τους απόφαση.

Στο επίκεντρο των φιλάθλων βρίσκεται και η Σοφία Γρύλου, η 25χρονη διαιτητής που σφυρίζει στην ΕΠΣ Ηρακλείου. Όχι όμως για τις αποφάσεις της αλλά για την… ομορφιά της. Η ξανθιά κοπέλα μαγνητίζει τον κόσμο στα παιχνίδια που διαιτητεύει και όχι άδικα!
Η Σοφία Γρύλου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 25 Οκτωβρίου 1985. Είναι απόφοιτη Επαγγελματικού Λυκείου, με ειδικότητα Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Την περίοδο 2000-2005 ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο, παίζοντας στη θέση του τερματοφύλακα σε Εργοτέλη και Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα!






Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την διαιτησία σφυρίζοντας σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων της Κρήτης. Η ιστοσελίδα stoplekto.blogspot.com φιλοξενεί δηλώσεις της στις οποίες εξέφρασε την άποψη ότι επέλεξε ένα δύσκολο επάγγελμα αλλά η αγάπη της για το ποδόσφαιρο και η δυνατή της προσωπικότητα την έκαναν να μην έχει κανένα πρόβλημα στα ελληνικά γήπεδα.
Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η ΕΠΣΔΑ σκέφτεται να κάνει πρόταση στην Σοφία ώστε να γίνει μέλος της και να σφυρίζει αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Δυτική Αττική! Ίσως αυτή να είναι και η αρχή για να βρεθεί βήμα βήμα και στα μεγαλύτερα σαλόνια κάτι που της το ευχόμαστε ολόψυχα!
Φανταστείτε μόνο πόσο διαφορετικό θα ήταν ένα ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ με ρέφερι την Σοφία! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…
(Πηγή) sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου