ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

SUPER LEAGUE Αναλυτικά, τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα (VIDEO)



Αναλυτικά, τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα:

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0

Αν μπορείς έλα και πιάσε με! Ξανά στο +5 η διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να νικάει 2-0 τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη»! Υπέροχο γκολ από τον Πάντελιτς, ξεχώρισε ο Φουστέρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ και έβγαλε την πάσα στο τέρμα του Σέρβου.



Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Ένα καλό ημίχρονο δεν έφτασε στον ΠΑΟΚ για να πάρει το τρίποντο από την… παγωμένη έδρα του Πανσερραϊκού, με το τελικό 1-1 να αφήνει και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες.



Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 3-0

Ήρθε από το πουθενά και τρέλανε την Τρίπολη! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρανκού, ο Αστέρας Τρίπολης, όχι μόνο πανηγύρισε την πρώτη, εντός έδρας νίκη του, αλλά συνέτριψε τον Εργοτέλη 3-0, φτάνοντας στην πιο ευρεία επικράτησή του τη φετινή σεζόν και πλέον, ατενίζει με (πολύ) μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.


ΑΕΚ-Κέρκυρα 0-0

Η χρονιά άλλαξε, αλλά η γεύση που αφήνει η ΑΕΚ στον κόσμο της έμεινε το ίδιο πικρή! Η «Ένωση» δεν βρήκε λύσεις στο «κατενάτσιο» της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ, κόλλησε στο 0-0 και μπήκε στο 2011 ανάλογα… μίζερα με πέρυσι. Αποδοκιμασίες στο τέλος για τους «κιτρινόμαυρους» -που δεν δικαιολογούνται από το ανεπανάληπτο αμυντικό «μπετό» που βρήκαν απέναντί τους. περισσότερα.



Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος 0-0

Κι όμως… δεν σκόραραν! Ολυμπιακός Βόλου και Πανιώνιος έχασαν ένα «τσουβάλι» γκολ στο ΕΑΚ, μένοντας στο 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει (έστω, λιγάκι) ικανοποιημένους μόνο τους γηπεδούχους. Προσπάθησαν, έδειξαν εικόνα συμπαγούς ομάδας, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ οι «κυανέρυθροι» και παρέμειναν -μετά και τη νίκη του Αστέρα επί του Εργοτέλη- σε πολύ δεινή θέση.


Τρίτη, 4/1

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-2

Ακόμα και τόσος, είναι αρκετός! Ο Τζιμπρίλ Σισέ χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα για να συνεχίσει από ‘κει που είχε μείνει… πέρυσι και να βάλει το δεξί πόδι του Παναθηναϊκού στη νέα χρονιά! Το γκολ του Γάλλου στο «καλημέρα» και η ενέργεια του -στο… «καληνύχτα»- να αφήσει το δεύτερο για τον Χριστοδουλόπουλο έβγαλε τους «πράσινους» στεγνούς (0-2) από τα Πηγάδια της Ξάνθης.


Ατρόμητος-Λάρισα 3-0
Τέτοιο ποδαρικό… ούτε στα όνειρά του! Αφήνοντας στο… 2010 τον κακό του εαυτό και πραγματοποιώντας μία εμφάνιση «γεμάτη», έχοντας απόλυτη ισορροπία σε όλες τις γραμμές, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της τραγικής Λάρισας και μπήκε «με το δεξί» στο 2011.



Άρης-Καβάλα 1-0

Με την «υπογραφή» του Κάρλος Ρουίζ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Άρης νίκησε 1-0 την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας! Μέτρια εμφάνιση από τους παίκτες του Κούπερ, που κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς. Νέα απώλεια, με τον Κόκε να χτυπά στο γόνατο και να κινδυνεύει να μείνει μέχρι και ένα μήνα εκτός!


Η επόμενη αγωνιστική (17η)

Σάββατο, 8/1

Καβάλα-Λάρισα (17:15)
Παναθηναϊκός-Άρης (19:30)

Κυριακή, 9/1

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Ηρακλής-Ατρόμητος (15:00)
Πανιώνιος-SKODA Ξάνθη (15:00)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:15)
Κέρκυρα-Ολυμπιακός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου