ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Επίσημη διαβεβαίωση για Κουμορτζί

Επίσημη διαβεβαίωση για Κουμορτζί

Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε ότι ο Κουμορτζί τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει, διαβεβαίωση και για τον Βέλλιο.
Από τα επίσημα χείλη του Γιάννη Μώραλη επιβεβαιώθηκε πως ο Μπερνάρ Κουμορτζί θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ο Γιάννης Μώραλης σε πηγαδάκι του με δημοσιογράφους, τόνισε πως ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα σε λίγες ημέρες, όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τη νέα διοίκηση των κυανέρυθρων.


Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν θα έλεγε κάτι, αν δεν υπήρχε η σιγουριά πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και γι' αυτό έδωσε την είδηση, η οποία πάντως ήταν γνωστή σε όλους.

Από εκεί και πέρα, είπε πως ο Απόστολος Βέλλιος του Ηρακλή αποτελεί στόχο της ομάδας, ότι υπάρχουν μικρές διαφορές με την διοίκηση του Ηρακλή, αλλά έτσι και αλλιώς το θέμα πηγαίνει για το καλοκαίρι και όχι για τώρα. Επομένως, οι διαπραγματεύσεις θα έχουν και συνέχεια.

Τέλος, ο Κώστας Μήτρογλου την Πέμπτη θα είναι λογικά παίκτης του Πανιωνίου, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι.

Κρατάει αποστάσεις ο Βέλλιος

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βέλλιος ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό και απάντησε: "Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος, στο δεύτερο τα πράγματα ήταν καλύτερα και προσπαθήσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όμως, η αποβολή μας έκοψε τα όνειρα.

Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο το οποίο κοιτάμε σοβαρά. Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά είμαι παίκτης του Ηρακλή και γουστάρω να παίζω με τον Ηρακλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου