ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αθώοι οι χούλιγκαν, φταίει ο διαιτητής!

Αθώοι οι χούλιγκαν, φταίει ο διαιτητής!

Έμειναν με ανοιχτό το στόμα όσοι άκουσαν τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ στη σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα του μπάσκετ.
Αθώοι οι χούλιγκαν, φταίει ο διαιτητής!
Εμειναν με ανοιχτό το στόμα όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη της Τετάρτης για τη βία στα γήπεδα του μπάσκετ. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, δηλαδή της αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα, απάλλαξε από τις ευθύνες τους κάφρους και κατηγόρησε τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Χρήστο Χριστοδούλου, για όσα έγιναν στην Πυλαία.


Απίστευτο ήταν αυτό που συνέβη. Πουθενά αλλού δεν θα διαβάσετε αυτά που έμαθε ο σκύλος. Το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ ενημέρωσε απλά, όμως μέχρι το βράδυ της Τετάρτης μάθαμε πολλά και διάφορα.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξής, Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας μπάσκετ κ. Τσαγκρώνης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Οικονομίδης; Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Β. καθηγητής κ. Πανούσης και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Διαμαντάκος. Κι εκεί που όλοι συμφωνούσαν για τη μεταφερόμενη βία από άλλους χώρους, ξένους προς τον αθλητισμό, ο Οικονομόδης έδωσε μια άλλη διάσταση.

Κατηγόρησε τον διεθνή διαιτητή Χρήστο Χριστοδούλου για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε μετά από 4,5 ώρες. Τον άκουσαν οι υπόλοιποι και απορούσαν γιατί δεν περίμεναν πως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ θα κατηγορήσει το ίδιο το άθλημα και έναν διαιτητή.

Ο Τσαγκρώνης ζήτησε εξηγήσεις και ο Οικονομίδης επέμεινε, χρησιμοποιώντας και ως παράδειγμα την κόντρα του Χριστοδούλου με τον Ιβκοβιτς, στο φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία, τον περασμένο Αύγουστο. Από τότε Χριστοδούλου και Ιβκοβιτς έλυσαν τις διαφορές του, αλλά ο Οικονομίδης προφανώς δεν ενημερώθηκε...

Οπως προφανώς δεν έμαθε και για τις ολονύχτιες συγκρούσεις έξω από το γήπεδο, σε όλη τη Θεσσαλονίκη, μεταξύ χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή. Μήπως και για αυτές έφταιγε ο διαιτητής; Προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά στο ελληνικό μπάσκετ και αν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αιτιολογεί με τέτοιο τρόπο την ωμή βία στα γήπεδα, τα άλλα λόγια είναι περιττά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου