ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Ο Χρήστος Μεγγλίδης κριτικάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (2-0) για την 16η αγωνιστική της Super League.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 2-0 επί του Ηρακλή στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 16η αγωνιστική της Super League.
ΠΑΡΝΤΟ: Από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια δύσκολη απόκρουση, ενώ ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός στις ελάχιστες φορές που η μπάλα πλησίασε στην εστία του από σέντρες των φιλοξενούμενων.


ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Πολύ ζωντανό κομμάτι του ερυθρόλευκου παιχνιδιού, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι σέντρες του ήταν αμέτρητες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η πρώτη που πέρασε με επιτυχία ήταν αυτή στην ευκαιρία του Ριέρα στο 44. Είχε και την έξοχη προσπάθεια με το σουτ που εξουδετέρωσε ο Ελευθερόπουλος στο 57, ενώ αμυντικά βοήθησε στην εξουδετέρωση κάθε πλάνου του Ουζουνίδη για να φτιάξει ευκαιρίες.

ΜΠΡΑΒΟ: Έκανε το τέλειο αμυντικό παιχνίδι, αφού από την πλευρά του δεν πέρασε κουνούπι. Το ίδιο φουριόζος και στο τελευταίο τέταρτο όταν έπαιξε αμυντικό χαφ. Ήταν προσηλωμένος στην άμυνα και γι΄αυτό ίσως για πρώτη φορά δεν μετείχε σε καμμία από τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: Ξεκίνησε με ένα λάθος που πήγε να εκμεταλλευτεί ο Μάρα, αλλά γρήγορα μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για να προσφέρει όποτε χρειαστεί. Είχε κάποιες τοποθετήσεις απειρίας σε αντεπιθέσεις του Ηρακλή, αλλά τον βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες του στην άμυνα.

ΑΒΡΑΑΜ: Πολύ εύκολο ματς για την κλάση του, το έκανε ακόμη πιο εύκολο με την σοβαρότητα και την ωρμότητα που το αντιμετώπισε.

ΓΙΑΝΝΗΣ: Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε έναν δύσκολο ρόλο κόφτη στο κέντρο και υποστηρικτή του Ιμπαγάσα και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στα συν του ή ωραία σέντρα στη φάση του γκολ.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Ξεκίνησε θεαματικά με δύο πολύ όμορφες μπαλιές, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια καθώς πολλές από τις προσπάθειές του έμειναν ημιτελείς. Δεν έκανε καλό ματς, είχε όμως μεγάλη συνεισφορά και πάλι στη διατήρηση του ρυθμού.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Σε μικρά διαστήματα του αγώνα έδειξε την αξία του, στα μεγαλύτερα ήταν χαμένος. Μερικά σπριντ και γρήγορες επιλογές θύμισαν ότι είναι παίκτης τεράστιας αξίας, αλλά η διάρκεια σε συμμετοχή στο ματς ήταν και πάλι αυτό που έλειψε.

ΡΙΕΡΑ: Έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη και έδειξε βαρύς. Βελτιώθηκε αρκετά στο διάστημα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά γενικά δεν έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση που είχε κάνει στην Τρίπολη.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Ο κορυφαίος του αγώνα, όχι μόνο για το γκολ και την ασίστ, αλλά γιατί δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να μάχεται για την ομάδα και την ουσία. Έκανε πρέσινγκ ακόμα και στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Δεν βρήκε χώρους και φάσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά με την είσοδο του Πάντελιτς απελευθερώθηκε και διέλυσε την άμυνα του Ηρακλή ασχέτως αν δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι ενέργειές του στο δοκάρι και στο ξεκίνημα της φάσης για το δεύτερο γκολ ήταν απολαυστικές.

ΖΑΪΡΙ: Μπήκε με όρεξη να κάνει τη διαφορά, αλλά επηρεάστηκε από τις πρώτες βιαστικές ενέργειές του και στη συνέχεια έκανε πολλά λάθη, μερικά εκ των οποίων θα μπορούσαν να κοστίσουν στην ομάδα ακόμη και την ισοφάριση, αφού δημιούργησαν προϋποθέσεις αντεπίθεσης του Ηρακλή.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Πάλι γκολ ( και τι γκολ) σε συμμετοχή 20 λεπτών. Μέσα σε όλες τις φάσεις, έχασε τα εύκολα και έβαλε το δύσκολο. Σκόρερ με όλη τη σημασία της λέξης.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Πέρασε στο τέλος για τακτική και έκανε ό,τι του ζήτησε ο προπονητής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου