ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μήτρογλου για Πλατεία ή μήπως για… Τούμπα;

Μήτρογλου για Πλατεία ή μήπως για… Τούμπα;


Σήμερα τελικά θα φανεί που θα δοθεί δανεικός για έξι μήνες ο Μήτρογλου, με τον Πανιώνιο να είναι το φαβορί και τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί. Οι Πειραιώτες θέλουν να τον παραχωρήσουν στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για την απόκτηση των Μανιάτη και Κουμορτζί, όμως υπάρχει και ο ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά, θέλει τον νεαρό σέντερ φορ, δεν το έχει όμως εκφράσει επίσημα κι αν αυτό συμβεί, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν.
Πάντως, το πρόβλημα του Κώστα Μήτρογλου δεν είναι ο Πανιώνιος, αλλά γενικά το να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής επιθετικός, θέλει να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι και να πείσει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που ανήκει.

Από την άλλη όμως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει να υπολογίζει τον «πιστολέρο» και γι’ αυτό η «ερυθρόλευκη» διοίκηση θέλει να τον δώσει δανεικό, προκειμένου να μην… καεί.
Ο Πανιώνιος του Τάκη Λεμονή, που θα του δίνει την ευκαιρία να παίζει σε κάθε αγώνα, μοιάζει η ιδανική λύση, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, μετά το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον παίκτη και τον πατέρα του.
(Πηγή) RedPlanet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου