ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Εξετάζεται του Τζο

Εξετάζεται του Τζο

Μία από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και εξετάζονται με προσοχή από τον Ολυμπιακό είναι ο Τζο (video).
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παραχωρείται δανεικός από τους "πολίτες" μέχρι το καλοκαίρι και αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση που μπορεί να κάνει και "κλικ" στον κόσμο του Θρύλου.
Ο 23χρονος λάτιν στράικερ την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε Αγγλία και Ευρώπη 14 φορές (οι 9 είναι στην Premier league), έχοντας σκοράρει 1 τέρμα στο League Cup και 2 στο Europa League.


O ύψους 1,89 επιθετικός της Σίτι έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Σελεσάο, έχει κάνει σπουδαίο πέρασμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (44 γκολ σε 77 αγώνες από το 2005 έως το 2008).

Μάλιστα, την περσινή χρονιά ο Τζο είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στου Ρέντη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, καλεσμένος από τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του επιθετικό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι εκείνος που καλείται μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφασίσει το κατά πόσο είναι απαραίτητος ο 23χρονος στον Θρύλο. Εφόσον ανάψει “πράσινο φως” τότε οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για τον δανεισμό του παίκτη.

Δείτε τον Τζο εν δράσει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου