ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Καυγάς του Ibrahimovic με τον O’Leary σε «φιλικό» παιχνίδι (video)

Καυγάς του Ibrahimovic με τον O’Leary σε «φιλικό» παιχνίδι (video)


ibraΑκόμα και στα φιλικά παιχνίδια δείχνει την… ξεχωριστή προσωπικότητά του ο Zlatan Ibrahimovic, που έκανε τους πάντες άνω – κάτω στον αγώνα της AC Milan με την Al-Ahli στο Dubai, για το Emirates Challenge Cup.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ο οξύθυμος Σουηδός με τις βαλκανικές ρίζες φιλοδώρησε με μια «δολοφονική» κλοτσιά τον αντίπαλο Hassan, ίσως επειδή λίγα λεπτά νωρίτερα είχε το… θράσος να μειώσει για τους Άραβες σε 2-1 με ένα εντυπωσιακό βολέ.

Η αντιαθλητική ενέργεια του «Ibra» προκάλεσε την οργή του Ιρλανδού προπονητή της Al-Ahli, David O’Leary, ο οποίος αντάλλαξε λόγια σε έντονο ύφος με τον επιθετικό των Rossoneri. Αν μάλιστα δεν έμπαιναν ανάμεσά τους αρκετοί «ειρηνοποιοί», μπορεί να πιάνονταν και στα χέρια, αφού και ο πρώην τεχνικός των Leeds και Aston Villa δε φημίζεται για τον ήπιο χαρακτήρα του..
Λίγο αργότερα, πάντως, ο O’Leary είχε πολλούς επαίνους για την AC Milan και την επίσκεψή της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Ibrahimovic αρκέστηκε να πει περιφρονητικά «δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου