ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τελειώνει του Μήτρογλου, υπογράφει ο Κουμορτζί

Τελειώνει του Μήτρογλου, υπογράφει ο Κουμορτζί

Κρίσιμο το ραντεβού με την πλευρά του Κώστα Μήτρογλου, ώστε να πειστεί να πάει στον Πανιώνιο, υπογράφει και ο Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό.
Κρίσιμο είναι το σημερινό ραντεβού (6/1) ανάμεσα στην πλευρά του Ολυμπιακού και αυτή του Κώστα Μήτρογλου, ώστε να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της μετακίνησης των Γιάννη Μανιάτη και Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό.
 
Η ερυθρόλευκη διοίκηση θέλει να μεταπείσει τον 23χρονο φορ προκειμένου να δεχτεί να πάει στους κυανέρυθρους, καθώς ο ίδιος φέρεται να προτιμάει είτε την Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ) είτε την Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης) για να αγωνιστεί ως δανεικός. Έτσι, λοιπόν, στην συνάντηση με τον πατέρα του θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και υπάρχει αισιοδοξία ότι εντέλει θα επέλθει συμφωνία.


Οι άνθρωποι της ομάδας δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο σε καμία των περιπτώσεων και θα ήθελαν να τον δώσουν σε μια ομάδα που θα μπορούσαν να τον ελέγχουν και να τον παρακολουθούν και συνάμα να έχει σίγουρο χρόνο συμμετοχής. Ε, στον Πανιώνιο είναι σίγουρο πως θα πάρει την φανέλα "σπίτι" του εξαιτίας των προβλημάτων που υπάρχουν στην επιθετική γραμμή.

Αν δεν δεχτεί ο Μήτρογλου να πάει στον Πανιώνιο, τότε ο Ολυμπιακός θα δώσει κάτι παραπάνω από το 1,2 εκ. ευρώ που έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο των κυανέρυθρων, Γεράσιμο Βεντούρη, ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και ο Γιώργος Γκαλίτσιος στον "Ιστορικό". Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα με την υπόθεση του διεθνή Έλληνα φορ.

Τελειώνει και του Κουμορτζί

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό σήμερα να κλείσει και ο Μπερνάρ Κουμορτζί, ο οποίος όμως θα μείνει για 1-2 παιχνίδια ακόμα στον Πανιώνιο και μετά θα έρθει στον Ολυμπιακό. Υπάρχει και γι΄αυτόν πλήρη συμφωνία με τους διοικούντες την ομάδα της Πλατείας, απλά πάει για λίγο πιο πίσω η... εγκατάστασή του στου Ρέντη. Όμως, ο Γκανέζος θα είναι προσεχώς παίκτης των Πειραιωτών και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Άλλωστε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή υπήρξε επιβεβαίωση και από τον Γιάννη Μώραλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου