ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: «Μην παρασύρεστε, δεν διαλύεται ο ΠΑΟ…»


Μαρινάκης: «Μην παρασύρεστε, δεν διαλύεται ο ΠΑΟ…»
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 
ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κομινάκης βρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να μιλήσουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αφού είπε σε όλους χρόνια πολλά έστειλε σαφή μηνύματα
«Καλή χρονιά. Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω απ’ όλα. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες παρουσιάζουν μια εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να παίζετε πάντα δυνατά και να κερδίζετε τα παιχνίδια.

Είναι πολύ βασικό για μας να κρατάμε χαμηλό προφίλ, να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τα αποτελέσματα, γιατί όπως γνωρίζετε ο πρωταθλητής χειμώνα δεν είναι πάντα και αυτός που κατακτά τον τίτλο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου γιατί μπορεί να την πατήσουμε. Να μην χαλάσουμε τα όσα ωραία κερδίσατε στον πρώτο γύρο.

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι δύσκολοι μήνες, με πολλά παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο γι’ αυτό πρέπει να προσπαθείτε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

Για τις μεταγραφές μιλήσαμε πριν από λίγο με τον κ. Βαλβέρδε και οι δυό μας σας εμπιστευόμαστε απόλυτα. Αν γίνουν μια, δύο προσθήκες θα είναι απλά διορθωτικές για να καλύψουμε κενά που δημιουργούνται από τους τραυματισμούς.

Να ξέρετε ότι δημοσιεύματα, όπως για παράδειγμα αυτά που αφορούν τον Μιραλάς, έχουν σκοπό να μας βλάψουν.

Διαπίστωσα εδώ ότι έχετε πολύ καλό κλίμα και έτσι να συνεχίσετε. Μην αφήσετε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2011 και περιμένω από εσάς να προσπαθήσετε για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που ξεκινήσαμε στην αρχή της σεζόν.»

Από την επίσκεψη του Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι σαφές, ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας επιθυμεί και απαιτεί να συνεχιστεί η προσπάθεια απ’ όλους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος σύντομα και χωρίς άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου