ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Θρύλος σε όλα του!

Θρύλος σε όλα του!

Χαρά και ελπίδα μοίρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πηγαίνοντας στο ογκολογικό νοσοκομείο "Ελπίδα", κάνοντας παράλληλα και δωρεά 20.000 ευρώ. Το παρών έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Μαρινάκης.
Οι μεγάλοι σύλλογοι αποδεικνύουν το μέγεθός τους όχι μόνο μέσα στα γήπεδα, αλλά και με τις πράξεις τους εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Πριν λίγο καιρό, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη εγκαινίασε το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά στην περιοχή του Ζωγράφου ονόματι "Ελπίδα" και φυσικά η επιλογή του ονόματος δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων τυχαία. Για πρώτη φορά, οικογένειες που ανεβαίνουν τον "Γολγοθά" τους βλέπουν φως στο τούνελ δίχως να χρειάζεται να ψάχνουν για δεκάδες χιλιάδες ευρώ, μεταφέροντας τα παιδιά τους σε κλινικές του εξωτερικού.


Ο Ολυμπιακός στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας ότι οι αθλητικοί οργανισμοί οφείλουν να έχουν πολύπλευρο χαρακτήρα, ρόλο και δράση και ο Θρύλος της Ελλάδας δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του. Το μεσημέρι της Δευτέρας (λίγο μετά τη 1), αντιπροσωπεία παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας, μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον Ευάγγελο Μαρινάκη και τους κ.κ. Βρέντζο και Μώραλη έδωσαν το παρών στην κλινική και μοίρασαν χαρά και αισιοδοξία στους μικρούς ήρωες. Τέτοιες ημέρες, είναι πολύ σημαντικό...

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί και η πρέσβειρα καλής θελήσεως και δημιουργός του όλου εγχειρήματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία για περίπου 1 ώρα συνόδεψε την ερυθρόλευκη αποστολή και έκανε την απαραίτητη ξενάγηση σε όλους τους χώρους. Τα περίπου 100 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, πήραν πολλά δώρα, καθώς και είδη του Ολυμπιακού (φανέλες, σκούφους, ενώ μοιράστηκαν και μπάλες). Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η δωρεά ύψους 20.000 ευρώ προς το ίδρυμα, το οποίο βρίσκεται ακόμα στα "σπάργανα" και έχει ανάγκη κάθε βοήθεια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι "ο Ολυμπιακός ήρθε να κάνει το καθήκον του, να συμπαρασταθεί δείχνοντας την κοινωνική του υπόσταση, σε μια ημέρα όπως η σημερινή στην οποία δεν υπάρχουν χρώματα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα". Η κ. Βαρδινογιάννη απάντησε: "Είστε ένας άνθρωπος με ευαισθησία, αλληλεγγύη και ήθος".

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, κ. Παπασάββας, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό: "Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη και για τη δωρεά. Ενημερώσαμε τους παίκτες για τον αγώνα ζωής που κάνουν τα παιδιά εδώ".

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος έκανε λόγο μεταξύ άλλων για μάθημα ζωής, ενώ μαζί του ήταν και οι Ραούλ Μπράβο, Όλοφ Μέλμπεργκ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φρανσουά Μοδέστο, Μπαλάς Μέγκιερι, Κέβιν Μιραλάς, Γιάννης Ποτουρίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Κρίστιαν Νέμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου