ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο Αδαμίδης ετοιμάζεται για νέο…σόου!

Ο Αδαμίδης ετοιμάζεται για νέο…σόου!

5/10/2011

H AEK πτωχεύει, δεν έχει ούτε μαντηλάκι να κλάψει και ο Αδαμίδης, αποφάσισε να δημιουργήσει θέμα με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό!
ΑΔΑΜΙΔΗΣΑπό τα περσινά συνθήματα στο…ΚΤΕΛ που έφεραν ένα ιδιαίτερα (σ)έξι αποτέλεσμα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Αδαμίδης είχε απόψε 18 ώρες meeting με τνο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμενου, όπως λένε οι πληροφορίες να αφήσει στην περιουσία της ομάδας την οδοντόβουρτά του, το ζευγάρι σαγιονάρες που φορούσε το καλοκαίρι και δύο ρολά χαρτί υγείας που θα σώσει την ομάδα από επιπλέον επιβάρυνση στον προϋπολογισμό της!
Αυτός λοιπόν ο Αδαμίδης που “διοικεί” ένα σύλλογο που τον έχει καταστήσει για λύπηση (και το λέμε χωρίς ίχνος ειρωνείας) , θυμήθηκε απόψε να…διαρρεύσει ότι ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει, λέει, θέμα με τη διαιτησία του ντέρμπι και αύριο θα πάει στην ΚΕΔ για να πιέσει την κατάσταση. Το ακούσαμε κι αυτό απόψε και μας έφτιαξε τη βραδιά. Ποιος; ο Αδαμίδης των ύβρεων και τον συνθημάτων στα παρμπρίζ τολμά να διαρρέει ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει κλίμα για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!
Μάλλον ο Αδαμίδης δεν πρέπει να βλέπει τηλεόραση και έτσι δεν έχει δει τις τελευταίες εμφανίσεις του Θρύλου. Ειδικά αυτή του “Γ. Καραϊσκάκης”, με τον Κουκουλάκη και τους βοηθούς του να κάνουν ότι μπορούν για να “φρενάρουν” το Θρύλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα!
Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από εύνοιες. Ο Αδαμίδης από την πλευρά του, βλέπει μάλλον να ετοιμάζεται άλλη μια …κατραπακιά και ψάχνει από τώρα, άλλοθι: Ο καιρός, ο αέρας, ο διαιτητής, το φλιτζάνι, η μαυρόγατα, κτλ κτλ.
Ένα είναι σίγουρο: Ο Αδαμίδης θέλει να πιέσει καταστάσεις, μπας και βρει τρόπο να φρενάρει τον διαρκώς βελτιωμένο Ολυμπιακό. Αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι τα φτηνά κολπάκια δεν πιάνουν….και όχι τίποτα άλλο, είναι και ακριβά τα TAXI και που θα βρει μετά να φύγει από το ΟΑΚΑ!
 
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου