ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Xάινς: «Eίμαι πραγματικά χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

ΧΑΙΝΣ
5/10/11

Κατά τη media day του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, μίλησε και ο Κάιλ Χάινς ο οποίος τόνισε οτι είναι αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάιλ Χάινς:

Το πόσο απολαμβάνει να παίζει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, από τη στιγμή που πέρσι πήρε μια γερή γεύση φορώντας τη φανέλα της Μπάμπεργκ:

«Το απολαμβάνω πραγματικά, είναι μία σπουδαία εμπειρία να παίζεις παιχνίδια υψηλού επιπέδου, έχω την ευκαιρία να παίξω απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ήθελα να παίξω στην Ευρωλίγκα ξανά και είμαι εδώ για να απολαύσω την εμπειρία».

Το τί αντιπροσωπεύει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό:

«Αντιπροσωπεύει πολλά… Πριν τρία χρόνια που βρέθηκα στην Ευρώπη για τι πρώτο μου ματς, ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός, που να είναι παραδοσιακά επιτυχημένο στην Ευρωλίγκα. Όπου και να πεις το όνομα «Ολυμπιακός», ο κόσμος γνωρίζει για την ομάδα, για τον σύλλογο όλον. Δεν λέω ότι έπρεπε να έρθω νωρίτερα, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή τη ομάδα».

Τις προσδοκίες που έχει ερχόμενος στον Ολυμπιακό:

«Είναι ανοικτός στις προκλήσεις, στο να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ και να σημειώσω επιτυχίες στην καριέρα μου. Να παίξω για τον Ολυμπιακό, να αγωνιστώ κάτω από την πίεση που απαιτείται για να επιτύχεις, να παίξω για τις προσδοκίες που έχει η ομάδα».

Τι έχει μάθει μέχρι στιγμής από τις προπονήσεις με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Είναι απίστευτος, είναι θρύλος. Είναι ένας πραγματικός θρύλος, είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της Ευρώπη. Μου έδωσε την ευκαιρία να προπονούμαι μαζί του κάθε μέρα, είναι πραγματικά απίστευτη εμπειρία. Τον κοιτάω στην προπόνηση και… πώς να το πω, είναι πραγματικά ένας θρύλος. Μαθαίνεις πολλά κάθε μέρα και για μένα είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία για την καριέρα μου το να δουλεύω μαζί του».

Τους νέους του συμπαίκτες και γι αυτόν με τον οποίο έχει δέσει περισσότερο μέσα στο παρκέ:

«Ο Σπανούλης είναι εκπληκτικός παίκτης. Έχει τρομερή αντίληψη στο παιχνίδι του, ο τρόπος που σου πασάρει τη μπάλα, καμιά φορά δεν τον περιμένεις κιόλας. Προσπαθώ να μάθω πολλά από αυτόν, όσα περισσότερα μπορώ, πραγματικά το απολαμβάνω να βρίσκομαι στο παρκέ μαζί του, κάνει τη δουλειά για μένα».

Τον όμιλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα:

«Η Ευρωλίγκα φέτος πιστεύω ότι θα έχει περισσότερο ταλέντο. Σαν κλαμπ έχουμε μεγάλες προσδοκίες να τελειώσουμε στην κορυφή του ομίλου μας, δεν θα είναι εύκολο, ιδίως στην αρχή, είμαστε νέα ομάδα. Έχουμε όμως υψηλές προσδοκίες».

Το πόσο υψηλά έχει βάλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, τους στόχους στη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα;

«Κάθε ομάδα θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην διοργάνωση। Θέλουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Είμαστε νέα ομάδα, θέλουμε να βρεθούμε μεταξύ μας και να παίξουμε καλό μπάσκετ».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου