ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Θεοδωρίδης: "Συνεχίζω και του χρόνου"

Θεοδωρίδης: "Συνεχίζω και του χρόνου"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης παραδέχθηκε πως εξεπλάγην από την αφιέρωση που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε γλυκό, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει και του χρόνου στο πόστο του στον Ολυμπιακό.
Στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των Αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ εξεπλάγην με την αφιέρωση που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το πρωτάθλημα, το οποίο χαρκτήρισε γλυκό, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού και την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε για αυτή την κίνηση: "Με εξέπληξε η αφιέρωσή του Βαγγέλη Μαρινάκη προς εμένα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ήταν, όντως, το πιο γλυκό πρωτάθλημα και συνεχίζω μαζί του και του χρόνου".

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, δήλωσε: "Ο πρόεδρος έδειξε την ανωτερότητά του. Με εξέπληξε με την αφιέρωσή του. Τον ευχαριστώ για αυτό. Ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα και συνεχίζω μαζί του και του χρόνου".

www.redplanet.gr/

Για τις δηλώσεις του κ. Παπουτσάκη, περί σκανδάλων, είπε: "Γιατί δεν τα έλεγε τόσον καιρό; Τώρα που έπεσε η ομάδα του, θυμήθηκε σκάνδαλα".

Για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Τους πείραξε που είπα καλά λόγια για τον κύριο Βαρδινογιάννη; Αυτοί τι πέτυχαν που τον κριτικάρουν τόσα χρόνια; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν επιτυγχάνεται με επαναστάσεις και πραξικοπήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου