ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αποχωρούν Μαρκάνο, Μακούν, Ορμπάιθ και Καζίμ

Αποχωρούν Μαρκάνο, Μακούν, Ορμπάιθ και Καζίμ

Οριστική η απόφαση της διοίκησης να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό τέσσερις δανεικοί παίκτες της ομάδας. Μαρκάνο, Μακούν, Ορμπάιθ και Καζίμ λένε "αντίο" στον Πειραιά.
Λίγο-πολύ ήταν γνωστό, αλλά πλέον είναι οριστικό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε οριστική απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τέσσερις δανεικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι Ιβάν Μαρκάνο (Βιγιαρέαλ), Ζαν Μακούν (Άστον Βίλα), Πάμπλο Ορμπάιθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και Καζίμ-Ρίτσαρντς (Γαλατασαράι), θα επιστρέψουν στις ομάδες στις οποίες ανήκουν, καθώς η διοίκηση δεν προτίθεται να τους αγοράσει από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

Υπενθυμίζεται, πως οι Ιβάν Μαρκάνο και Πάμπλο Ορμπάιθ είχαν έρθει στον Ολυμπιακό δίχως οψιόν αγοράς, με την διοίκηση να μην έχει ούτε την διάθεση να καταθέσει προτάσεις στους συλλόγους στους οποίους ανήκουν ώστε να τους αγοράσει, καθώς η Βιγιαρεάλ ζητάει πολλά χρήματα για τον Ισπανό αμυντικό (αν και εκτιμούν πως ο παίκτης θα δοθεί σε τουρκική ομάδα), ενώ σε επικοινωνία που είχαν με τον Βάσκο μέσο, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά τον Ζαν Μακούν, στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν αγοράς (που φτάνει κοντά στα 3.000.000 ευρώ), αλλά η διοίκηση δεν θα την ενεργοποιήσει, καθώς ο Καμερουνέζος χαφ δεν έπεισε πως αξίζει να ξοδέψει η πειραϊκή ΠΑΕ αυτό το ποσό ώστε να τον κάνει δικό της. Αν ήταν ελεύθερος ή αν το ποσό ήταν μικρότερο, τα πράγματα θα ήταν περισσότερο ευνοίκά για εκείνον, αλλά από την στιγμή που η Άστον Βίλα δεν ρίχνει το ποσό, οι ερυθρόλευκοι πήραν απόφαση να μην συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του.

Στην περίπτωση του Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, στον Ολυμπιακό είναι δυσαρεστημένοι με την απείθαρχη συμπεριφορά του, ενώ από αγωνιστικής πλευράς δεν ενθουσίασε την διοίκηση πως αξίζει να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του από την Γαλατασαράι, οπότε ο παίκτης θα επιστρέψει στην Τουρκία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου