ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Στον αστερισμό του Ντέμπσεϊ

Στον αστερισμό του Ντέμπσεϊ

12/5/2012
Στον αστερισμό του Ντέμπσεϊ
Προβληματισμός επικρατεί στη Φούλαμ για το μέλλον του Κλιντ Ντέμπσεϊ, με τον Αμερικανό επιθετικό να φαίνεται έτοιμος να εγκαταλείψει το σύλλογο. Αγχωμένος ο Μάρτιν Γιολ για το πώς θα καταφέρει να κρατήσει τον 29χρονο επιθετικό στο δυτικό Λονδίνο.

Ο αποκλεισμός του Ντέμπσεϊ από την αποστολή για το παιχνίδι με την Τότεναμ, λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς, σημαίνει ότι ο Αμερικανός άσος ίσως έχει παίξει, ήδη, το τελευταίο του παιχνίδι με την άσπρη φανέλα.

Το ενδιαφέρον της Έβερτον, το οποίο είναι προχωρημένο, αλλά κυρίως αυτό των Άρσεναλ και Λίβερπουλ κάνουν τον Ντέμπσεϊ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησή του από την ομάδα του Γιολ, αφού δεν έχει κρύψει ότι θέλει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο

Τα 23 γκολ του Αμερικανού άσου τη φετινή σεζόν κάνουν τις ομάδες της Πρέμιερ να είναι διατεθειμένες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2013 και τη Φούλαμ να προσπαθεί να τον δελεάσει να το ανανεώσει. Οι «κότατζερς» θα καταθέσουν την προσφορά τους στον 29χρονο άσο, ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτός δεν πρόκειται να πει το «ναι», κάτι που θα αναγκάσει τους Λονδρέζους να του βάλουν πωλητήριο.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου