ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τελικός Europa League 2012: Atletico Madrid – Athletic Bilbao 3-0 (video)


Τελικός Europa League 2012: Atletico Madrid – Athletic Bilbao 3-0 (video)

10/5/2012

 Η Atletico Madrid είναι η νέα κάτοχος του Europa League καθώς στον τελικό της διοργάνωσης στο Βουκουρέστι νίκησε την Bilbao με 3-0.

Οι Μαδριλένοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου με δύο γκολ του Falcao στο 7’ και στο 34’ με δυνατά σουτ.
atletico madrid bilbao 3-0 falcao europa league final.jpgH Bilbao προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως και πάλι η Atletico ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 79’ ο Falcao σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Iraizoz. Στο 84’ ο Diogo έβαλε την τελευταία πινελιά διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 3-0.
Γενικά η Atletico έδειξε πιο έτοιμη για τον τελική, σε αντίθεση με τη Bilbao που καταβλήθηκε από το άγχος και την κούραση. Η καλύτερη στιγμή των Βάσκων ήρθε στις καθυστερήσεις με δοκάρι του Ibai.
Γκολ: Falcao 7’, 34’, Diego 84’
Οι συνθέσεις:
Atlético:
Courtois, Godín, Luis, Miranda, Suárez, Turan (Dominguez 90+3′), Gabi, López (Salvio 88′), Falcao, Juanfran, Diego (Koke 90′)
Bilbao: Iraizoz, Aurtenetxe (Ιβαι 46’), Amorebieta, Iraola, Iturraspe (Pérez 46’), De Marcos, Herrera (Toquero 63’), Martínez, Llorente, Susaeta, Muniain
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του τελικού του Europa League 2012 Atletico Madrid – Bilbao 3-0

dfgfdh από maidb7abc

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου