ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Βγαίνει για «ψώνια» η Μπαρτσελόνα

Βγαίνει για «ψώνια» η Μπαρτσελόνα

12/5/2012
Βγαίνει για «ψώνια» η Μπαρτσελόνα
Τον σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο προετοιμάζει εδώ και αρκετούς μήνες το τεχνικό επιτελείο του καταλανικού συλλόγου.

Ο Τίτο Βιλανόβα – που θα διαδεχθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα - έχει στη διάθεσή του περίπου 100 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σπαταλήσει τα χρήματα αυτά για να φέρει κάποιους ποδοσφαιριστές στο Καμπ Νου.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ζόρντι Άλμπα, ενός ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2013, και είναι ένας από τους λόγους που πλησιάζει περισσότερο στη Βαρκελώνη ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Εκτός από τη θέση του αριστερού μπακ, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να δυναμώσουν την επίθεσή τους. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, όμως, εξετάζει τις περιπτώσεις του Φερνάντο Γιορέντε, του οποίου ενδεχόμενη μετακίνηση θα «τσούξει» τα ταμεία των Καταλανών, και εκείνης του Κλας-Γιαν Χούντελαρ.

Αν στην Μπαρτσελόνα θελήσουν να κινηθούν έξυπνα στη μεταγραφική αγορά, τότε υπάρχουν οι λύσεις του Μπερμπάτοφ (λήγει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και του Κάουτ (δεν έχει τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ).

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, η Μπαρτσελόνα εξετάζει τις περιπτώσεις του Καγκάβα της Ντόρτμουντ, του Γουόλκοτ της Άρσεναλ, του Σουσαέτα της Μπιλμπάο, του Μαλουντά και τη Στάριτζ από την Τσέλσι, του Σισόκο της Τουλούζ και του έμπειρου Ντι Νατάλε της Ουντινέζε.

Μία καλή λύση να καλυφθεί ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντάνι Άλβες αποτελεί ο Σρνα, του οποίου λήγει το συμβόλαιο με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου