ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Βίντεο από την προπόνηση στην "Sinan Erdem Arena"

Βίντεο από την προπόνηση στην "Sinan Erdem Arena"

Δείτε πέντε χορταστικά βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο διεξαγωγής του μεγάλου ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα και ένα βίντεο από το πρόγραμμα εκγύμνασης των "μπλαουγκράνα".
Παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στην "Sinan Erdem Arena" το βράδυ της Πέμπτης (10/5).

Οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (11/5).

Δέκα λεπτά ήταν το χρονοδιάγραμμα των διοργανωτών της Euroleague για τους δημοσιογράφους προκειμένου να παρακολουθήσουμε μέρος της προπόνησης. Συγκεκριμένα, είδαμε το πρώτο δεκάλεπτο του προγράμματος εκγύμνασης. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην Πόλη είναι και οι 16 αθλητές και ο "Ντούντα" θα αποφασίσει για την τελική 12άδα λίγο πριν από τον αγώνα.

Το RedPlanet.gr σας μεταφέρει πέντε βίντεο από την αρχή της προπόνησης, αλλά και ένα βίντεο από την προπόνηση των "μπλαουγκράνα". Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συμμετείχε στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα, αλλά όχι σε δυνατούς ρυθμούς. Λογικά, όμως, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ. Σε "χαμηλή ένταση" προπονήθηκε και ο Μπονιφάς Ν' Ντονγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές. Και οι δύο, όμως, αναμένεται να αγωνιστούν.


 








Δείτε βίντεο με την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.



Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην προπόνηση:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου