ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η απονομή του 39ου Πρωταθλήματος

Η απονομή του 39ου Πρωταθλήματος

Δείτε σε βίντεο εφτά λεπτών την απονομή του 39ου Πρωταθλήματος στην φιέστα του Ολυμπιακού στο  Καραϊσκάκη. Αποθεώθηκαν οι Νταμπλούχοι.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε φέτος (2011-2012) το 39ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος των ερυθρολεύκων επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη στην διοικητική ηγεσία της πειραϊκή ΠΑΕ και ο 14ος τα τελευταία 16 χρόνια. Η κατάκτηση του τροπαίου γιορτάστηκε με πανηγυρικό τρόπο στην θρυλική φιέστα που εγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον αμιμητο λαο του ΘΡΥΛΟΥ  να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές.

.Ο κόσμος χειροκρότησε και επευφημούσε τόσο τους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων, όσο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Η φιέστα ήταν εντυπωσιακή και ατμοσφαιρική, με τα φώτα να χαμηλώνουν ώστε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Χρήστος Φερεντίνος, να παρουσιάσει ένα προς ένα τα μέλη της πειραϊκής ομάδας, η οποία φέτος κατέκτησε το Νταμπλ στην Ελλάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων αποθεώθηκε και άκουσε από την κερκίδα το όνομα του να τραγουδιέται ρυθμικά, ενώ όλοι ήταν εκστασιασμένοι και χαρούμενοι, τόσο για την επίτευξη του απόλυτου στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και για το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της θρυλικής γιορτής.

Μοναδική... παραφωνία, η "ψυχρότητα" ανάμεσα στον Σουηδό αμυντικό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (καθώς δεν χαιρετήθηκαν με θέρμη). Οι αρχηγοί, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αριέλ Ιμπαγάσα και Όλοφ Μέλμπεργκ παρουσιάστηκαν τελευταίοι και σήκωσαν μαζί με τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες του ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο. Το 39ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του. Στη συνέχεια εκατοντάδες βεγγαλικά "άναψαν" στο γήπεδο, με ορισμένα από αυτά να φτάνουν ψηλά στον ουρανό, κάνοντας τη νύχτα μέρα στο Νέο Φάληρο.


 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου