ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ξεκάθαρο φαβορί ο Πασιένσια

Ξεκάθαρο φαβορί ο Πασιένσια

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ξεκάθαρο φαβορί για να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στην λίστα οι Μίτσελ-Μαρτίνεζ.
Από την πειραϊκή ΠΑΕ επισημαίνουν πως δεν ασχολούνται με το τι γράφεται και το τι δεν γράφεται στην Πορτογαλία, αλλά τονίζουν, πως όντως, ο 43χρονος (2/1/1969) πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντομίνγκος Πασιένσια, αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από την διοίκηση, όμως, υπογραμμίζουν πως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο και επίσημο, οπότε ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ναι μεν οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο ώστε να... δώσουν τα χέρια, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών, όπως εκείνες των Ισπανών τεχνικών,  Μίτσελ (Σεβίλλη) και Μαρτίνεζ (Γουίγκαν). Ο Ντομίνγκος Πασιένσια, πάντως, είναι δεδομένο πως έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε στην Λισαβόνα, όπου είχε επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό, Ντομίνγκος Πασιένσια, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην διοίκηση του Ολυμπιακού ο Φερνάντος Σάντος, από τον οποίο άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησαν την άποψη του για την περίπτωση του συμπατριώτη του κόουτς. Ο Σέρβος Τεχνικό Διευθυντής των Πειραιωτών θα ταξιδέψει το Σάββατο (12/5) με προορισμό την Ισπανία, ώστε να μιλήσει με περιπτώσεις προπονητών από την χώρα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου