ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Οι «λεγεωνάριοι» του Σάντος

Οι «λεγεωνάριοι» του Σάντος 

10/5/2012

Οι «λεγεωνάριοι» του Σάντος
Τα ονόματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και θα έχει μαζί του για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012 έκανε γνωστά ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη, καθώς στην προεπιλογή συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες που έχει καλέσει στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα με αυτόν στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα στο εξωτερικό και ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012:

Χιώτης, Τζόρβας, Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Κονέ, Πέτσος, Τζιόλης, Φορτούνης, Γκέκας, Σαμαράς.

Από τις επιλογές αυτές ξεχωρίζει η παρουσία του Διονύση Χιώτη. Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ έκανε μια εντυπωσιακή πορεία με την κυπριακή ομάδα μέχρι και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με την παρουσία του στην προεπιλογή της Εθνική αυξάνει την αγωνία για τους τερματοφύλακες που θα πάρει μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός στο Euro. Εκτός του Διονύση Χιώτη θέση στην προεπιλογή διεκδικούν οι: Καρνέζης, Τζόρβας, Χαλκιάς και ο Σηφάκης.

Στην προεπιλογή ο Σάντος συμπεριέλαβε και τον Τζιόλη. Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς στην εφετινή αγωνιστική σεζόν και δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τον κάλεσε καθώς πρόκειται για έναν παίκτη, του οποίου τα αγωνιστικά προσόντα εκτιμά αρκετά ο Σάντος.

Τους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα συμπληρώσουν την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για το Euro 2012, ο Φερνάντο Σάντος θα τους καλέσει την Πέμπτη 17 Μαϊου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου