ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Λατρεία και συγκίνηση για Βαλβέρδε

Λατρεία και συγκίνηση για Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε "αποχαιρέτησε" συγκινημένος το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τους φιλάθλους της ομάδας με νταμπλ. Δάκρυσε ο Ισπανός, "Ερνέστο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα", του είπαν οι οπαδοί (vid).
Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην εορταστική φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ναι μεν ο Ισπανός τεχνικός ήταν πανευτυχής για την επίτευξη του φετινού νταμπλ στην Ελλάδα, το δεύτερο του σε τρεις σεζόν του στον Πειραιά, αλλά από την άλλη καταλάβαινε και ο ίδιος πως αυτή θα ήταν και η τελευταία του φορά ως προπονητών των ερυθρολεύκων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αφού πανηγύρισε με την ψυχή του την απονομή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έκανε τον γύρο του γηπέδου, χειροκρότησε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού και εκείνος του το ανταπέδωσε τραγουδώντας ρυθμικά το όνομα του. Οι φίλαθλοι για ακόμη μία φορά του εκδήλωσαν την λατρεία και την συμπάθεια που του τρέφουν, με τον Ισπανό τεχνικό, παράλληλα, να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά στο "αντίο" του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Για ακόμη μία φορά έβαλε το χέρι του στο στήθος, θέλοντας να πει πως θα έχει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για πάντα στην καρδιά του, με τον κόσμο να του φωνάζει από τις εξέδρες "Ερνέστο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα". Ο Ισπανός ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με την προσωπική του μηχανή. Είναι το χόμπι του.






www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου