ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πασιένσια

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πασιένσια

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια αναμένεται σύντομα στη χώρα μας, καθώς όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι θα πατήσει ελληνικό έδαφος την Τετάρτη (9/5) ή το αργότερο την Πέμπτη (10/5).
Μάλιστα, έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία πως ο Πορτογάλος προπονητής ενδέχεται να δώσει το "παρών" στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια έχει το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (10/5) στη χώρα μας για να συζητήσει με τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μάλιστα, αργά το βράδυ της Τρίτης (8/5), διέρρευσε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο 43άχρονος τεχνικός θα βρεθεί την Τετάρτη (9/5) στην Ελλάδα και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσει τη γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος και του 25ου Κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου.
Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές από την Πέμπτη (10/5). Όσο για το οικονομικό κομμάτι, να σημειωθεί ότι ο Πασιένσια είχε κασέ 650.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τους συμπατριώτες του να εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να βρει τη "χρυσή τομή" μαζί του με ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ ετησίως.

Οι εξελίξεις, λοιπόν, είναι άμεσες, καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει νωρίτερα από τις αρχές Ιουνίου το θέμα του προπονητή. Έτσι, θα τεθεί πιο γρήγορα επί τάπητος ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου