ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στορκ και επίσημα

Στορκ και επίσημα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Μπερντ Στορκ ως επικεφαλής στις Ακαδημίες του συλλόγου.
Μετά την λύση της συνεργασίας με τους Γκόγκιτς και Κάσερες, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Μπερντ Στόρκ ως υπεύθυνου των Ακαδημιών της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής, που έχει διατελέσει σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα σαν βοηθός, δούλευε ήδη ένα σχεδόν μήνα στο Ρέντη και τώρα οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν τη συνεργασία μαζί του.

Η δουλειά του Στορκ έχει ήδη αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα, ενώ ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που επανέφερε στο προσκήνιο τον νεαρό γκολκίπερ (22 ετών) Νίκο Παπαδόπουλο απορώντας γιατί δεν έχει προσεχθεί ο παίκτης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο 49χρονος τεχνικός έχει παρακολουθήσει όλες τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ρέντη!

Πλέον η Ακαδημία κινείται σε άλλους, πιο έντονους ρυθμούς, καθώς αυξάνονται και οι απαιτήσεις ενόψει της συμμετοχής στο Champions League των Νέων την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο κ. Μπερντ Στορκ αναλαμβάνει νέος επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Μπερντ Στορκ αναλαμβάνει από σήμερα επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει μακρά εμπειρία σε τμήματα υποδομών μεγάλων συλλόγων της πατρίδας του και παρουσία στο προπονητικό τιμ συλλόγων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Χέρτα Βερολίνου και η Στουτγκάρδη".

  www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου