ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

SUPER LEAGUE PLAY OFF


 SUPER LEAGUE PLAY OFF

10/5/2012

ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2 (video)


Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρόμητου με 3-2 στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague και προσωρινά ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν κυρίαρχος, προηγήθηκε στο 20’ με σουτ του Epstein από κοντινή απόσταση. Πριν και μετά το γκολ οι Περιστεριώτες έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, με τον Κώστα Μήτρογλου να αναδεικνύεται σε μοιραίο παίκτη αστοχώντας σε διαδοχικά τετ α τετ.
aek atromitos 3-2 play offΣτο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα αντιστράφηκε. Στο 50’ ο Jose Carlos κατάφερε να ισοφαρίσει και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λυμπερόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ σκοράροντας αν και πεσμένος εντός περιοχής.
Η Ένωση δεν σταμάτησε στα δύο γκολ και στο 62’ πανηγύρισε το 3-1 με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να κεραυνοβολεί τον Itandje. Παρά το σοκ ο Ατρόμητος δεν παράτησε τον αγώνα και στο 68’ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Thomas.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έφτασε τους έξι βαθμούς στα πλέι οφ, έναντι δύο του Ατρόμητου.
Τα γκολ: Jose Carlos 50’, Λυμπερόπουλος 54’, 62’ – Epstein 20’, Thomas 68’
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ:
Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές (Jose Carlos 46’), Μάκος, Φούντας (Γεωργέας 56’), Καφές, Εγγλέζου (Κλωναρίδης 46’), Leonardo, Λυμπερόπουλος
Ατρόμητος: Itandje, Νάστος, Thomas, Φυτανίδης, Σκόνδρας (Garcia 63’), Σφακιανάκης (Αναστασάκος 73’), Δημούτσος, Epstein, Καραμάνος (Μπάλας 54’), Brito, Μήτρογλου
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0


O ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των play off της Super League και με αυτό το τρίποντο πέρασε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 32’ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με κοντινή προβολή, μετά από σέντρα σουτ του Σταφυλίδη.
paok panathinaikos 1-0 play offΟ αγώνας παίχτηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, καθώς έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ γενικώς ήταν καλύτερος και με περισσότερες δυνάμεις στα τελευταία λεπτά, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του Παναθηναϊκού με δύο σουτ του Φωτάκη, τα οποία απομάκρυνε ο Καρνέζης.
H βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές: ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός 3, Ατρόμητος 2
Τα γκολ: Σαλπιγγίδης 32’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Etto, Μαλεζάς, Cirillo, Σταφυλίδης, Garcia, Lazar, Σαλπιγγίδης (Παπάζογλου 90+3′), Ivic (Φωτάκης 77’), Γεωργιάδης (Nimani 84′), Αθανασιάδης.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος (60’ Χριστοδουλόπουλος), Boumsong, Kante, Βύντρα, Simao (69 Toche), Vitolo, Κατσουράνης, Clayton (Καραγκούνης 80’), Zeca, Quincy.
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου