ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τηλεθεάσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στην ΕΤ1!

Τηλεθεάσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στην ΕΤ1! 

12/5/2012

Τηλεθεάσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στην ΕΤ1!
Όπως αναμενόταν, οι τηλεθεάσεις που σημείωσαν οι μεταδόσεις (απ' την ΕΤ1) των αγώνων, ΤΣΣΚΑ Μ.- Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνας-Ολυμπιακού, για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ «απογειώθηκαν», έφτασαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, έστω και αν υπήρχε η παράλληλη κάλυψη απ' τη Nova.

Έτσι, η αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μ.- Παναθηναϊκού που, χρονικά, ήταν πρώτη σημείωσε μέση τηλεθέαση 5.6% (610.000 κόσμου) με 20.4%, ενώ στα νεανικά κοινά τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 6.4% με 30.9% και στα επί μέρους τέταρτα πλησίασε το 10% με 39%.

Το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που ακολούθησε τράβηξε μεγάλη τηλεθέαση απ' τις 21.00 που έγινε το τζάμπολ, μέχρι και τα μεσάνυχτα (συμπεριλμβάνεται και μέρος της κάλυψης του ρεπορτάζ απ' την ΕΡΤ). Η μέση του τηλεθέαση ήταν 5.9% με 14.8%, αλλά «αυστηρά» το διάστημα τέλεσης της αναμέτρησης, πλησίασε το 7% με 25%.

Το προαναφερόμενο τρίωρο (21.00-00.00) στα νεανικά κοινά είδαν (κατά μέσο όρο) κοντά στους 750.000 κόσμου, με 6.7% και 20.7%.

Τα τεράστια προβλήματα...
Οι μεταδόσεις των ημιτελικών του φάιναλ-φορ έγιναν με τεράστια προβλήματα ήχου. Και το ΤΣΣΚΑ Μ.- Παναθηναϊκός και το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός. Μένει να δούμε αν κάτι ανάλογο θα γίνει και στους κυριακάτικους μικρό και μεγάλο τελικό ή αν οι μεταδόσεις θα αρμόζουν στο βάρος της διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ φάιναλ-φορ στο «Γκολ χωρίς σύνορα»
Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα και το θρίλερ, ΤΣΣΚΑ Μ.-Παναθηναϊκού θα αποτελέσουν πρώτα θέματα της εκπομπής, «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΙ που θα ξεκινήσει το μεσημέρι. Με ρεπορτάζ, δηλώσεις και πολλλή εικόνα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου