ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Θέλει Μουρίνιο ο Σβαϊστάιγκερ

Θέλει Μουρίνιο ο Σβαϊστάιγκερ

10/5/2012
Θέλει Μουρίνιο ο Σβαϊστάιγκερ

Το θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε ο Μπάστιαν Σβαϊστάιγκερ. Ο 27χρονος μέσος τόνισε πως θα του άρεσε αν κάποια μέρα η Μπάγερν ήθελε να αποκτήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς τόνισε πως είναι σίγουρο πως θα είχε πολλές επιτυχίες με τους «Βαυαρούς».

Ακόμη, ο Γερμανός αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου της Μπάγερν κόντρα στην Ντόρτμουντ (12/5).

«Νομίζω ότι ο Μουρίνιο είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Δυστυχώς μπορεί να μην μιλάει Γερμανικά, αλλά όπως και να έχει πιστεύω πως μπορεί να πετύχει πολλά με την Μπάγερν. Θα μου άρεσε αν κάποια μέρα η Μπάγερν έψαχνε προπονητή και ήθελε να αποκτήσει τον Μουρίνιο», ήταν τα λόγια του Γερμανού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου, κόντρα στην Ντόρτμουντ.

«Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και εμείς θέλουμε η Μπάγερν να πανηγυρίσει κάθε σεζόν τίτλους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η προσοχή μας βρίσκεται στον τελικό. Για εμάς ο εν λόγω τελικός, είναι ο δυσκολότερος, από τότε που βρίσκομαι στην Μπάγερν, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ακόμη κοιμάμαι ήρεμος, αλλά πρέπει να το παραδεχτώ, όσο πλησιάζουν οι μέρες των τελικών, τόσο πιο συγκεντρωμένος είμαι. Η ευκαιρία που έχουμε είναι μοναδική. Είμαστε έτοιμοι για όλα, ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να ανταμειφθούμε για όσα έχουμε κάνει αυτή τη σεζόν
», συμπλήρωσε.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου