ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για Ίντερ-Λαβέτσι;

Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για Ίντερ-Λαβέτσι;

10/5/2012
Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για Ίντερ-Λαβέτσι;
Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες περί επαφών της Ίντερ και του Εζεκίελ Λαβέτσι, ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού, Αλεχάντρο Ματσόνι. Ο 27χρονος άσος της Νάπολι, ωστόσο, παραμένει από τα πιο «καυτά» ονόματα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι και παρουσιάζεται ο νούμερο ένα «στόχος» των «νερατζούρι».

Κάτι οι δηλώσεις του πρόεδρου των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ότι ο παίκτης πιθανώς να αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι η παρουσία του πρώτου στο Μιλάνο πριν λίγες μέρες, «φούντωσαν» εκ νέου το «σίριαλ».

Τα ιταλικά δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Ίντερ έχει προ των... πυλών προσφορά 15 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με έμψυχα ανταλλάγματα, ένα εκ των οποίων και ο Γκόραν Πάντεφ, ώστε να δελεάσει τη Νάπολι να συνυπογράψει την μετακίνηση.

«Ο Λαβέτσι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, πόσο μάλλον να γευμάτισε μαζί του, όπως λέγεται τελευταία. Και, φυσικά, δεν διοργάνωσε κανένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι του, για τους συμπαίκτες του. Ποτέ δεν δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Νάπολι, καθώς είναι ιδιαιτέρα χαρούμενος», τόνισε ο εκπρόσωπος του Λαβέτσι στο «Radio Crc».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου