ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στήριξε το τέταρτο αστέρι!

Στήριξε το τέταρτο αστέρι!

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του 15ου νταμπλ στην ιστορία του και η ανυπομονησία για το τέταρτο αστέρι στην ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα ξεπερνά κάθε προηγούμενο!
Η οικογένεια του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γιορτάσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Η Τετάρτη (9/5) είναι ημέρα του Θρύλου!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το 39ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Το τέταρτο αστέρι δεν μπορεί να περιμένει!

"Στήριξε το τέταρτο αστέρι" είναι το σύνθημα που επικρατεί στο μεγάλο λιμάνι. Τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα παρουσιαστούν επίσημα την Παρασκευή (11/5), θα έχουν μειωμένες τιμές, προσαρμοσμένες στις επιταγές της εποχής.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία της Ελλάδας, έκαναν το καθήκον τους, αγοράζοντας δεκαεπτά χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Γιατί όχι αυτός ο αριθμός να φτάσει τις είκοσι χιλιάδες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στην προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας για να ράψει το τέταρτο αστέρι στην ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα μειωθούν, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει τον κόσμο πάντα δίπλα της!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου