ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αποχωρεί ο Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό

Αποχωρεί ο Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό

Όπως όλα δείχνουν αυτή ήταν η τελευταία φιέστα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ με τα ερυθρόλευκα, καθώς ο Σουηδός αποχωρεί από το Λιμάνι και τον Ολυμπιακό.
Οι δρόμοι του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό, κατά πάσα πιθανότητα, θα χωρίσουν σύντομα και ο Σουηδός αμυντικός μετά από τρία χρόνια παραμονής του στο μεγάλο λιμάνι, ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ του έχουν κάνει πρόταση για ανανέωση συμβολαίου στον έμπειρο σέντερ μπακ, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό. Στη φιέστα, ήταν φανερό πως οι σχέσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό έχουν ψυχρανθεί.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ φίλησε όλους τους αρχηγούς, στον Σουηδό έδωσε από απόσταση το μετάλλιο του, δείγμα πως οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν είναι, πλέον, και οι καλύτερες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr, η διοίκηση είναι ενοχλημένη με την στάση που έχει κρατήσει ο Σκανδιναβός αμυντικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, καθώς δεν δέχεται την μείωση στις ετήσιες αποδοχές του, επιμένοντας να αμειφθεί και την νέα σεζόν με τα ίδια χρήματα (1.500.000 ευρώ).

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με το μέλλον της καριέρας του και κατά την διάρκεια της φιέστας ήταν απόμακρος, ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέχεια δεν πλησίασε να τον χαιρετήσει και να τον συγχαρεί, όπως έκανε με τους υπόλοιπους παίκτες. Έκανε αίσθηση, μάλιστα, το γεγονός πως ο Σουηδός δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς για τη φιέστα του νταμπλ και καθόταν κυρίως μόνος του. Από τον Ολυμπιακό, μάλιστα, εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή στην πρόταση της διοίκησης, καθώς παρά την -μικρή- μείωση που του έκαναν, τονίζουν πως η προσφορά τους, και πάλι, είναι ικανοποιητική και ο παίκτης θα πρέπει να την δεχτεί, σκεπτόμενος πως σύντομα θα γίνει 35 ετών.

Από τον Ολυμπιακό, επίσης, έχουν την αίσθηση πως ο Όλοφ Μέλμπεργκ έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από την Έβερτον, η οποία του δίνει τα λεφτά που θέλει και για αυτό είναι αρνητικός στο να δεχτεί την μείωση που του έχουν προτείνει οι ερυθρόλευκοι. Και από την πειραϊκή ΠΑΕ είναι ξεκάθαροι. Αν ο παίκτης δεν δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Νταμπλούχους Ελλάδας, με τους όρους της διοίκησης, τότε ο Σουηδός αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου