ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τέσσερις

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τέσσερις

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής στον Ολυμπιακό για τους Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο και Μάρκο Πάντελιτς. Τους έγινε 40% μείωση.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο, όσον αφορά τους τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνη.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επισημαίνουν πως είναι "50-50" το ενδεχόμενο παραμονής των Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο και Μάρκο Πάντελιτς στον Ολυμπιακό.

Και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές έχει γίνει προσφορά για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά ακόμη κανείς από αυτούς δεν έχει απαντήσει, καθώς η πρόταση που τους έγινε κάνει λόγο για μείωση στο ετήσιο κασέ τους που φτάνει το 40%.

Οι παίκτες είναι σκεπτικοί για το αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τον Ολυμπιακό, καθώς ναι μεν θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι, αλλά επιθυμούν να πάρουν καλύτερα λεφτά.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους πως στο τέλος θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία και με τους τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς το κλίμα με τους συγκεκγριμένους παίκτες είναι σε καλό επίπεδο, ενώ και η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε με τον Όλοφ Μέλμπεργκ ξεπεράστηκε.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου