ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

“Ιστορική πρόκριση” (δηλώσεις-video)

“Ιστορική πρόκριση” (δηλώσεις-video)

  11/5/201
“Ιστορική πρόκριση” (δηλώσεις-video)
Ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: “Είναι δύσκολο σε φάιναλ φορ να κάνεις ανοιχτό παιχνίδι, δεν μπορείς να βγάλεις πολλούς αιφνιδιασμούς. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας, που ετοίμασαν άριστα οι προπονητές μας, απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μεγάλη επιτυχία για μία ομάδα καινούρια και νεαρή σε ηλικία, όπως εμείς. Ο κόσμος θα είναι περισσότερος στον τελικό. Ο κόουτς μού είπε να κρατήσω τη μπάλα, μου έδωσε  λίγο χώρο η Μπαρτσελόνα κι ευστόχησα”.
Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω δικαιωμένος αφού οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς μας έδωσαν τους καρπούς. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας την σημερινή και κυρίως γιατί με αυτή τη νίκη φτάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς και διατηρήσαμε το πλάνο μας. Είναι μια ιστορική πρόκριση και ελπίζω να είμαστε το ίδιο χαρούμενοι μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ”.
ΧΑΙΝΣ: «Παίξαμε με αυτοσυγκέντρωση και όπως είχαμε προγραμματίσει με τους προπονητές μας. Αξίζουμε να πάμε στον τελικό. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που μόλις σήμερα ξεκινήσαμε. Δεν είμαστε ψηλότεροι αλλά είμαστε πιο γρήγοροι και αυτό μας βοήθησε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Οι προπονητές θα ετοιμάσουν το παιχνίδι…Κάναμε πολύ καλό ματς αμυντικά, πάμε στον τελικό για ό,τι καλύτερο. Πάμε να παίξουμε με ενέργεια, να πιέσουμε και να φτάσουμε στην κούπα».
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Μη λέμε γενικόλογα. Η Μπαρτσελόνα είναι μία καταπληκτική ομάδα. Κάναμε αυτό που λέγαμε εδώ και καιρό, δηλαδή να κλείσουμε τους παίκτες-κλειδιά των Ισπανών και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Το κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και γι’ αυτό νικήσαμε. Από την αρχή της χρονιά, παίξαμε με την Μπιλμπάο και μας είπαν αουτσάιντερ. Παίξαμε με την Καντού και πάλι μας είπαν αουτσάιντερ. Τώρα τελικό στον τελικό είμαστε πάλι αουτσάιντερ… Ας κερδίζουμε και ας είμαστε αουτσάιντερ».
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: “Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αυτό που λέγαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια ήταν ότι θέλαμε να μπούμε μέσα και να απολαύσουμε το ματς. Δεν θέλαμε να τελειώσει το όνειρο που ζούμε. Δείξαμε καρδιά, πάθος, ενέργεια και είχαμε πολύ καλή άμυνα. Ειχαμε πει ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα δούμε τι θα γράφει το ταμπλό στο 40ο λεπτό”.
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Όταν φτάνεις τελικό, πας μόνο για να πάρεις το τρόπαιο. Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι απόλυτα. Μόνο με τα ριμπάουντ είχαμε θέμα. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές στο πικ εν ρολ και βρέθηκαν αρκετά μιας που μας στοίχισαν».
ΝΤΟΡΣΕΪ: “Είναι μεγάλο συναίσθημα, το να είμαι στον τελικό, στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα. Είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση και όσο πιο πολύ προχωράει, τόσο γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα παιχνίδια. Θα παλέψουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά θα πάμε για τη νίκη την Κυριακή. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να παλέψει για τον τίτλο”.
www.rednews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου