ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Παίζεις εκεί που πρέπει»

«Παίζεις εκεί που πρέπει»

12/5/2012
«Παίζεις εκεί που πρέπει»

Το μέλλον του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ίσως εξαρτηθεί από το εάν η Άρσεναλ καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να εξασφαλίσει την έξοδό της στη διασυλλογική διοργάνωση και ελπίζει ότι κάτι τέτοιο θα κάνει τον Ολλανδό άσο να μείνει στο Λονδίνο.

«Προσωπικά τείνω να σκεφτώ πως ναι, θα μείνει. Αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Δεν ξέρω σίγουρα αν η συμμετοχή στο Champions League θα του ασκήσει κάποια επιρροή. Τέλος πάντων, δεν συγκεντρωνόμαστε σε αυτό αυτή τη στιγμή, αφού το συμβόλαιο του Ρόμπιν δεν έχει λήξει ακόμα».

Στην περίπτωση που η Τσέλσι κερδίσει φέτος στον τελικό τη Μπάγερν Μονάχου, η Άρσεναλ θα μείνει εκτός Champions League και του χρόνου θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξη πιο σημαντική ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, γεγονός που δεν ενθουσιάζει τον Βενγκέρ:

«Παίζεις εκεί που πρέπει, διαφορετικά είναι καλύτερο να μην παίζεις καθόλου. Αν με ρωτάτε αν προτιμώ το Champions League από το Europa League προφανώς και δε θέλουμε να είμαστε στο δεύτερο αλλά στο πρώτο».

Σχετικά με τις μεταγραφές ο Αλσατός τεχνικός θεωρεί πως θα είναι ένα ήσυχο καλοκαίρι αφού ήδη έχει εξασφαλίσει τον επιθετικό Λούκας Ποντόλσκι. Από εκεί και πέρα θα στόχος του είναι να επανέλθουν ο Τζακ Γουίλσιρ και ο Αμπού Ντιαμπί.

«Ένας άλλος τρόπος να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τον Γουίλσιρ και τον Ντιαμπί,οι οποίοι δε έπαιξαν όλη τη σεζόν. Κοιτώντας τους αριθμούς των παικτών, έχουμε 34. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να πληρώσεις τους 9 για να μην παίζουν», ήταν τα λόγια του 62χρονου τεχνικού.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου