ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Προπονήθηκε ο Ναβάρο

Προπονήθηκε ο Ναβάρο

Κανονικά με την ομάδα της Μπαρτσελόνα προπονήθηκε ο Κάρλος Ναβάρο. Όλο το ιατρικό τιμ έπεσε πάνω του. Ο Ισπανός δείχνει πως είναι καλά, παρά τον τραυματισμό του.
Η προπόνηση της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και το μεγάλο της αστέρι, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.
Υπενθυμίζεται πως ο Ισπανός γκαρντ δεν έδωσε το "παρών" στην συνέντευξη Τύπου, καθώς ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, αιφνιδίασε τους πάντες δηλώνοντας πως ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Κάρλος Ναβάρο είναι αμφίβολος για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (11/5, 21:00).

Τελικά, όμως, ο "δαιμόνιος" σούτινγκ-γκαρντ της Μπαρτσελόνα έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (10/5) και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί στο παιχνίδι. Ολόκληρο το ιατρικό τιμ των Καταλανών έχει πέσει πάνω του τις τελευταίες ώρες και κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε ο Χουάν Κάρλος να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην αναμέτρηση.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου