ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-1

 ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-1
8/6/2012
Απόλυτα θετικό ήταν το ντεμπούτο της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012 με το 1-1 κόντρα στη διοργανώτρια Πολωνία, στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Πολωνία να μπαίνει πιο δυνατά, να πιέζει την ελληνική άμυνα και στο 17’ να ανοίγει το σκορ από κεφαλιά του Lewandowski μετά από κακή έξοδο του Χαλκιά.
polonia ellada 1-1 euro 2012 ethniki goal salpiggidisΣτο 44’ ο διαιτητής Carballo απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παπασταθόπουλο προκαλώντας… διεθνή κατακραυγή, καθώς και στις δύο περιπτώσεις εξάντλησε την αυστηρότητα του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό αρνήθηκε πέναλτι στην Εθνική σε χέρι του Perquis.
Το δεύτερο μέρος ανήκε στην Εθνική ομάδα. Στο 51’ ο Σαλπιγγίδης κατάφερε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα της Πολωνίας και στο 70’, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και παράλληλα την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Szczesny. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγκούνης, με τον νεοεισελθόντα Tyton να αποκρούει. Στο 74’ ακυρώθηκε γκολ του Σαλπιγγίδη ως οφσάιντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 37’ αποχώρησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω τραυματισμού.

Τα γκολ: Lewandowski 17 – Σαλπιγγίδης 51′
Οι συνθέσεις:
Πολωνία: Szczęsny, Perquis, Boenisch, Wasilewski, Piszczek, Polanski, Obraniak, Murawski, Błaszczykowski, Rybus (Tyton 70’), Lewandowski.
Ελλάδα: Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος (Κ. Παπαδόπουλος 37’), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης (Σαλπιγγίδης 46’), Γκέκας (Φορτούνης 68’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πολωνία – Ελλάδα 1-1 για το Euro 2012


Poland - Greece footyroom.com από footyroom
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου