ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ...ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ,ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΟΠΕΖ ΓΙΑ ΝΑΠΟΛΙ,ΣΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Ο ΜΟΝΤΕΛΑ,ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗΝ ΜΙΛΑΝ

8/6/2012

«Θέλουμε τον Γκατούζο στη Ρέιντζερς»


«Θέλουμε τον Γκατούζο στη Ρέιντζερς»
Το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε ο Άλι ΜακΚόιστ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «MilanNews.it».

Στο τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιο του Ιταλού χαφ με τη Μίλαν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο, ο προπονητής των «προτεσταντών» εξέφρασε την ελπίδα να ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση μέσα στην ομάδα.

«Γνωρίζουμε τον Γκατούζο, ξέρουμε την αξία του και την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ρέιντζερς. Η κατάστασή μας, δυστυχώς, είναι περίπλοκη και έχουμε αρκετά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να διορθώσουμε τα πάντα και να μπορέσουμε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να συζητήσουμε την επιστροφή του στη Γλασκώβη», τόνισε ο ΜακΚόιστ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρέιντζερς βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και έχει τιμωρηθεί με εμπάργκο όσον αφορά τις μεταγραφές.

Θετικός για Νάπολι ο Μάξι Λόπεζ


Θετικός για Νάπολι ο Μάξι Λόπεζ
Το μάτι στη Νάπολι κλείνει ο Μάξι Λόπεζ, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας. Η προοπτική να φορέσει τη γαλάζια φανέλα της ομάδας του νότου, τον ενθουσιάζει, αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «παρτενοπέι».

Το μέλλον του Μάξι Λόπεζ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Η καριέρα του στη Μίλαν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι. Ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι, αφού βρίσκεται σε διακοπές και έχει αφήσει το θέμα στον μάνατζερ του.

Μιλώντας, πάντως, στον ιταλικό ραδιοσταθμό "CRC", δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να παίξει στη Νάπολι την ερχόμενη σεζόν.

«Θα ήταν φανταστικό να είμαι μέλος μιας επίθεσης που θα έχει Καβάνι, Πάντεφ και Χάμσικ. Η Νάπολι είναι μια οργανωμένη ομάδα, που θα κυνηγήσει τον τίτλο την επόμενη χρονιά. Και εγώ επιθυμώ να παίξω σε μια ομάδα που θα στοχεύει ψηλά. Ωστόσο ως τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Αλλά αν χτυπούσε τώρα το τηλέφωνο και με ζητούσαν από τη Νάπολι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά», ξεκαθάρισε ο Λόπεζ.

Αν πάει στη Νάπολι, όμως, δεν θα βρει τον συμπατριώτη του Λαβέτσι, που είναι κοντά στην Παρί Σεντ Ζερμέν.

«Ο Λαβέτσι έδωσε τα πάντα στην ομάδα και την πόλη. Ήρθε η στιγμή να πάει κάπου αλλού, το χρειαζόταν. Έπρεπε να βρει νέα κίνητρα. Πάντως είμαι χαρούμενος για εκείνον, έχει εκπροσωπήσει επάξια την Αργεντινή», πρόσθεσε.

Κοντά στη Φιορεντίνα ο Μοντέλα

Κοντά στη Φιορεντίνα ο Μοντέλα
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του προπονητή στην Φιορεντίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των «βιόλα» με τον Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Ο 37χρονος προπονητής θα μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ντανιέλε Πράντε, και θα διαδεχθεί τον Ντέλιο Ρόσι που απολύθηκε μέσα στον Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος επιθετικός δεσμεύεται για ακόμη έναν χρόνο με την Κατάνια, η οποία του έχει δώσει το ελεύθερο να συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

200 εκατ. ευρώ για το 1/4 της Μίλαν!


200 εκατ. ευρώ για το 1/4 της Μίλαν!
Έτοιμος να διαθέσει 200 εκατ. ευρώ για το 25% της Μίλαν παρουσιάζεται ο Ρασίντ Αλ Μακτούμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις επιχειρήσεις του και μία από αυτές αφορούν τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου θα διαθέσει το παραπάνω ποσό για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 άφησε έναντι 94 εκατ. ευρώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου