ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Μεγάλη πρόκληση για μενα ο Ολυμπιακος»!

«Μεγάλη πρόκληση για μενα ο Ολυμπιακος»! 

6/6/2012


Ο Θρύλος μίλησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και όπως λέει το ρεπορτάζ, είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει την συμφωνία μαζί του. Ο 37χρονος προπονητής μιλησε σε εξαιρετικό κλίμα με τον πρόεδρο των νταμπλούχων Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα ο Ζαρντίμ φέρεται να έχει κάνει και δηλώσεις στο πορτογαλικό σάιτ «maisfutebol» αναφορικά με την επικείμενη συμφωνία.
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μάθω την ομάδα και τους παίκτες όσο το δυνατό το συντομότερο και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν. Στον Ολυμπιακό η πρόκληση είναι να κερδίζεις τίτλους και να έχεις επιτυχημένες πορείες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
H ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του αντιπροέδρου του Θρύλου Σάββα Θεοδωρίδη: «Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο επικεφαλής και όλοι μας θα τον υποστηρίξουμε. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια και ο Λεονάρντο θα είναι ένα νέο μέλος της. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρία που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν άψογα με τον νέο μας προπονητή».
Το ρεπορτάζ των πορτογάλων ολοκληρώνεται με το στοιχείο ότι ο Ζαρντίμ έχει πάρει μαζί του DVD με παιχνίδια του Ολυμπιακού, για να μελετήσει τους παίκτες. 

ALEX WEB RADIO/TV





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου