ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Βαλβέρδε παραδίδει πλήρη φάκελο στον Ζαρντίμ

Ο Βαλβέρδε παραδίδει πλήρη φάκελο στον Ζαρντίμ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει έναν ολοκληρωμένο φάκελο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό και τον οποίο θα παραδώσει στον Πορτογάλο τεχνικό. Ενδεχόμενο τετ - α - τετ των δύο τεχνικών την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφυγε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε, αλλά κάπου στη μέση θα συναντηθούν για την "τελετή" παράδοσης - παραλαβής!
 
Ο Ισπανός τεχνικός έχει έτοιμο έναν πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο τον οποίο ετοίμασε μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να τον παραδώσει στον Πορτογαλό, βοηθώντας τον να μπει στο κλίμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα.

Στο φάκελο υπάρχει πλήρης αναφορά για κάθε παίκτη σχετικά με τις ικανότητες του, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, το ιστορικό του, τα πάντα, έτσι ώστε ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού να μπορεί άμεσα να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Στα θετικά και το γεγονός πως ορισμένοι από τους συνεργάτες του Βαλβέρδε, όπως ο Χρήστος Μουρίκης (γυμναστής), η Μαρία Λυκομήτρου (διατροφολόγος) και ο Χρήστος Θέος (γιατρός), θα παραμείνουν κανονικά στο Ρέντη και θα βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση από τον "Τσινγκούρι" στον Ζαρντίμ.

Παράλληλα την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των δύο τεχνικών και ο Βαλβέρδε να ενημερώσει από "πρώτο χέρι" τον διάδοχο του για διάφορα θέματα της ομάδας.

Ο Ισπανός μπορεί πλέον να μην εργάζεται στον σύλλογο, ωστόσο από την πλευρά του δείχνει να θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και τον καινούργιο προπονητή για την επόμενη μέρα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου