ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ!!!

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΛΒΕΖ,ΑΣΕΝΧΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ,ΚΟΛΑΚΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΓΙΑΝ

6/6/2012

Δεν το κουνάει από την «Μπάρτσα» ο Άλβες


Δεν το κουνάει από την «Μπάρτσα» ο Άλβες
Την επιθυμία του να παραμείνει παίκτης της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ντάνιελ Άλβες, μιλώντας στην εφημερίδα «Sport». Κοντά στο τέλος της σεζόν αναπτύχθηκε φημολογία που ήθελε τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το «Καμπ Νου», όμως ο ίδιος τονίζεται ότι δεν έχει τάσεις να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Είμαι πολύ καλά εδώ, είμαι χαρούμενος και δεν θέλω να φύγω», ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτη και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να συνεχίσω να γράφω ιστορία στην ομάδα».

Στη συνέχεια, ο29χρονος παίκτης δήλωσε: «Δεν έχω καμία διάθεση να αποχωρήσω, επειδή αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα και το συμβόλαιό μου είναι σε ισχύ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο ανθρώπων και απολαμβάνω την προπόνηση κάθε μέρα».

Καταλήγοντας, ο Άλβες τόνισε ότι «τώρα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να αποθεραπευτώ το συντομότερο το δυνατό». Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος είχε υποστεί κάταγμα κλείδας λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όμως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τίτο Βιλανόβα εν όψει της νέας σεζόν.

Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Ασένχο


Ανανέωσε με Ατλέτικο ο Ασένχο

Για τρία χρόνια επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Σέρχιο Ασένχο η Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον ο 23χρονος γκολκίπερ δεσμεύεται μέχρι το 2016 με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο Ισπανός άσος βρέθηκε φέτος στη σκιά του Τιμπό Κουρτουά πραγματοποιώντας μόλις τρεις συμμετοχές. Ανήκει στην ομάδα της Μαδρίτης από το 2009 και πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Μάλαγα.

Μπόγιαν: «Χαίρομαι για το ενδιαφέρον της Μάλαγα»


Μπόγιαν: «Χαίρομαι για το ενδιαφέρον της Μάλαγα»
Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάλαγα εμφανίστηκε ο Μπόγιαν Κρκιτς. Ο Ισπανός ανήκει στη Ρόμα και περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Ζντένεκ Ζέμαν, ώστε να γνωρίζει τι σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

«Το ενδιαφέρον της Μάλαγα με κάνει ευτυχισμένο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζω ότι κάποιες μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Αυτό σημαίνει ότι είχα μία καλή σεζόν και χρειάζεται να βελτιωθώ περισσότερο», ανέφερε ο 21χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Θεωρητικά έχω ακόμη ένα συμβόλαιο. Θα δούμε τι θα γίνει με τον προπονητή την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ ήρεμος, επειδή πέρασε μία ακόμη σεζόν. Είναι ένας άλλος τρόπος να δεις το ποδόσφαιρο και είμαι μόνο 21 ετών. Τα πήγα καλά αγωνιζόμενος στο ιταλικό πρωτάθλημα».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου