ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αρέσουν στον Ζαρντίμ οι Κουστόντιο-Μπαρμπόζα

Αρέσουν στον Ζαρντίμ οι Κουστόντιο-Μπαρμπόζα

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός, Έλντερ Μπαρμπόσα και ο αμυντικός μέσος, Κουστόντιο Κάστρο, της Μπράγκα αρέσουν στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Με νέους παίκτες θέλει να δουλέψει ο Πορτογάλος.
Θέμα χρόνου είναι η οριστική συμφωνία του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά την διάρκεια παραμονής του στην Αθήνα, συζήτησε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και για μεταγραφικά θέματα, επισημαίνοντας πως του αρέσει να δουλεύει και να συνεργάζεται με νέους και ταλαντούχους παίκτες, όπως ακριβώς έκανε και στην ομάδα της Μπράγκα.
 
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μίλησε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για συγκεκριμένους παίκτες, αλλά είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αδυναμία σε δύο παίκτες της Μπράγκα: o λόγος για τον 25χρονο (25/5/1987) ακραίο μεσοεπιθετικό, Έλντερ Μπαρμπόσα και τον 29χρονο (24/5/1983) αμυντικό μέσο, Κουστόντιο Κάστρο, τους οποίους είναι πολύ πιθανό να προτείνει στον Ολυμπιακό.

Ο αριστεροπόδαρος Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και απ' την δεξιά πλευρά, φημίζεται για την ταχύτητα του με την μπάλα στα πόδια, αλλά και για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, όντας ένας "καθαρόαιμος" παίκτης γραμμής. Το συμβόλαιο του με την Μπράγκα λήγει το 2013. Όσον αφορά τον Κουστόντιο Κάστρο, κλήθηκε στο EURO 2012 όπου και θα αγωνιστεί με την Πορτογαλία, όντας κλασική περίπτωση παίκτη "κόφτη" στον άξονα.



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου