ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Βλέπει τον Καββαδά

Βλέπει τον Καββαδά

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του 21χρονου δυναμικού σέντερ του Πανιωνίου, Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έχει συμβόλαιο. Αρέσει ο παίκτης στο προπονητικό-τιμ.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει συζητήσει ακόμη με την διοίκηση το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, αλλά είναι δεδομένο πως κοινή διάθεση των δύο πλευρών είναι το να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Δεν μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, αλλά υπάρχουν ορισμένοι παίκτες για τους οποίους το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων έχει ήδη εκφράσει τον θαυμασμό του για εκείνους.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο 21χρονος (28/12/1991) σέντερ του Πανιωνίου, Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα playoffs. Απ' την στιγμή, μάλιστα, που τραυματίστηκε ο Στίβενσον, πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας 6.5 πόντους μέσο όρο, 3.7 ριμπάουντ και 0.8 κοψίματα.

Πρόκειται για έναν δυναμικό και μυώδη σέντερ (2.05μ.), όντας εξπέρ στο physical game. Στο παρελθόν αγωνίστηκε Μαρούσι, ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική μας ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει παρακολουθήσει τον παίκτη, έχοντας σχηματίσει θετική γνώμη για τις δυνατότητες του, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ταλέντο του ο βοηθός του Σέρβου τεχνικού, Βαγγέλης Αγγέλου. Ο Βασίλης Καββαδάς, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο για δύο σεζόν ακόμη, έως το 2014.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου