ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Με Εσθονία, Ισπανία και Πορτογαλία στο Euro οι Νέοι

Με Εσθονία, Ισπανία και Πορτογαλία στο Euro οι Νέοι

Στον 1ο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κληρώθηκε η εθνική Νέων, που θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την οικοδέσποινα Εσθονία και την Πορτογαλία
 
Τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στην Εσθονία από τις 3 έως τις 15 Ιουλίου 2012
 
Οι "φούριας ρόχας" είναι ο πρώτος αντίπαλος της γαλανόλευκης ομάδας στις 3 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια το σύνολο του Κώστα Τσάνα θα αντιμετωπίσει την Εσθονία (6/7) και την Πορτογαλία (9/7). Στον 2ο όμιλο κληρώθηκαν Σερβία, Γαλλία, Αγγλία και Κροατία.
Στους ημιτελικούς (12/7) προκρίνονται οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλύτερες τρεις ομάδες κάθε ομίλου εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, που θα διεξαχθεί το 2013 στην Τουρκία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στο Ταλίν.
"Είμαστε ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στην τελική φάση. Σεβόμαστε το ίδιο όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Θα βρούμε στο δρόμο μας ομάδες με παράδοση και ικανότητες και κατά συνέπεια οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί απέναντί τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση" δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου