ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στον έκτο όμιλο του Next Gen τελικά ο Ολυμπιακός

Στον έκτο όμιλο του Next Gen τελικά ο Ολυμπιακός

Άλλαξε όμιλο ο Ολυμπιακός και τελικά δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και Βόλφσμπουργκ, όπως είχε αρχικά κληρωθεί, αλλά με τις Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Οι νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ, τη Μαρσέιγ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη φάση των ομίλων του "The NextGen Series".
 
Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της "NEXT GEN" εκ παραδρομής ανακοίνωσαν τον Ολυμπιακό στον πρώτο όμιλο, αλλά έκαναν αυτόματα τη σχετική διόρθωση, μετά από ερώτηση των υπευθύνων του Ολυμπιακού, τοποθετώντας σωστά τους νέους του Πειραιά στον έκτο όμιλο.

Από τους 16 συλλόγους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, συνεχίζουν οι 15. Υπενθυμίζουμε ότι οι σύλλογοι που συμμετείχαν και συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά είναι η Τότεναμ, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Άγιαξ, Άστον Βίλα, Σέλτικ, Φενέρμπαχτσε, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέϊγ, Μόλντε, Ρόζενμποργκ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Αϊντχόβεν και Βόλφσμπουργκ, ενώ από τη διοργάνωση αποχώρησε η Βασιλεία.

H διοργανώτρια αρχή του "The NextGen Series" επιβεβαίωσε ότι η Γιουβέντους είναι ο τελευταίος σύλλογος που υπέγραψε συμβόλαιο συμμετοχής για την προσεχή σεζόν. Οι Ιταλοί μαζί με τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι, την Παρί Σεν Ζερμέν, την Άρσεναλ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Άντερλεχτ, την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την Αθλέτικ Μπιλμπάο καθώς και με τους 15 συλλόγους της περυσινής σεζόν, θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου NextGen τροπαίου.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Γιουβέντους στο "The NextGen Series", ο συνιδρυτής της διοργάνωσης, κ. Justin Andrews είπε: "Με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται ο αριθμός των 24 συμμετεχόντων ομάδων. Τώρα έχουμε τους πρωταθλητές από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Σκωτία και περιμένουμε εναγωνίως να δούμε την ανάδειξη των μελλοντικών αστεριών του ποδοσφαίρου".

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Πρώτος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Αντερλεχτ , Βόλφσμπουργκ

Δεύτερος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Φενερμπαχτσέ

Τρίτος όμιλος: Τσέλσι, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μόλντε

Τέταρτος όμιλος: Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέλτικ, Άστον Βίλα, Αϊντχόφεν

Πέμπτος όμιλος: Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Ίντερ, Ρόζενμποργκ

Έκτος όμιλος: Άρσεναλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρσέιγ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των έξι αγωνιστικών στους έξι ομίλους. Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής της, προσφέροντας στα νέα ταλέντα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, συμμετέχοντας σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά με διεθνές κύρος.

Υπενθυμίζουμε ότι τον πρώτο χρόνο νικητής ήταν η ομάδα νέων της Ίντερ, που νίκησε τον Άγιαξ στα πέναλτι, ( 5-4), στον τελικό που διεξήχθη στο Leyton Orient, στο Λονδίνο, στις 25 Μαρτίου, 2012.


www.redplanet.gr/


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου