ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μανιάτης, Δασκαλάκης και Μέγκιερι για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Μανιάτης, Δασκαλάκης και Μέγκιερι για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Δασκαλάκης, Μανιάτης και Μέγκιερι στον άτυχο συμπαίκτη τους, Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο τραυματισμός του οποίου έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Η ατυχία του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα του Euro και το γεγονός πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μισό χρόνο, έχουν συγκλονίσει αρκετούς ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού.
 
Οι διοικούντες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορούν τον γιατρό της Εθνικής ομάδας, οι υπόλοιποι διεθνείς δηλώνουν πως το Euro είναι αφιερωμένο στον Αβραάμ, ενώ οι συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

Συγκεκριμένα, οι Μπάλας Μέγιερι, Γιάννης Μανιάτης και Ιωσήφ Δασκαλάκης, δεν ξέχασαν τον συμπαίκτη τους στον Ολυμπιακό και του ευχήθηκαν να επιστρέψει σύντομα κοντά τους και πιο δυνατός.

Ο Ούγγρος πορτιέρο έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον Έλληνα αμυντικό και τόνισε πως ελπίζει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, ενώ ο Ιωσήφ Δασκαλάκης έκανε retweet.

Τέλος, ο Γιάννης Μανιάτης που δήλωσε συγκλονισμένος από χθες το βράδυ, το Σάββατο το μεσημέρι ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και ευχήθηκε ο Αβραάμ να επιστρέψει πιο δυνατός.
Sas euxaristw olous gia ta minimata sas!euxomai ston Avraam perastika!pisteuw tha gyrisei pio dynatos sta gipeda!eimaste oloi dipla tou!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου