ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Φουστέρ για ανανέωση και η ρωσική πρόταση

Φουστέρ για ανανέωση και η ρωσική πρόταση

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Φουστέρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως το 2015, στην οποία σύντομα θα απαντήσει ο παίκτης. Φήμες πως τον θελει η ΤΣΣΚΑ.
Το συμβόλαιο του Νταβίδ Φουστέρ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη ώστε να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία έως και το 2015, δηλαδή για δύο επιπλέον σεζόν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πατρίδα του και θα απαντήσει στους ερυθρόλευκους με την επιστροφή του στην Αθήνα. Ο Νταβίδ Φουστέρ, πάντως, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει μία φημολογία στην Ρωσία, πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, όντας διατεθειμένη, μάλιστα, να προσφέρει στον Ολυμπιακό το ποσό των 3.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, αλλά απ' την πειραϊκή ΠΑΕ επισημαίνουν πως δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου