ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Φιλικό με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ

Φιλικό με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ

Στις 13 ή 16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ρωσική Αλάνια Βλαντικαφκάζ, η οποία θα βρεθεί στο ίδιο προπονητικό κέντρο με τους Πειραιώτες.
Οι Νταμπλούχοι Ελλάδσε στις 8 Ιουλίου θα ταξιδέψουν στο Άχενκιρχ της Αυστρίας και ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν ομάδες ώστε να δώσουν εκεί ορισμένα φιλικά προετοιμασίας.

Απ' τον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο όσον αφορά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, αλλά ο προπονητής της ρωσικής Αλάνια Βλαντικαφκάζ με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες την 13η ή την 16η Ιουλίου.

Η Αλάνια Βλαντικαφκάζ θα βρίσκεται στο Άχενκιρχ της Αυστρίας από τις 12 Ιουλίου έως τις 20 του ίδιου μήνα, με τον Ρώσο τεχνικό να δηλώνει πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει και την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία, ως γνωστόν, έκλεισε ολόκληρο το Προπονητικό Κέντρο στο Ζέεφελντ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός φέτος να μετακομίσει.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, συνεχίζουν τις επαφές τους και με άλλες ομάδες ώστε να δώσουν φιλικά παιχνίδια. Όχι μόνο με συλλόγους απ' την Αυστρία, αλλά και από άλλες χώρες.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου